Katrin Lust ja Erik Orgu käisid asju selgeks rääkimasVideo: Erki Pärnaku
Inimesed
12. september 2019, 17:07

ÕL VIDEO JA FOTOD | Mis saab, kui kohvikus kohtuvad Katrin Lust, Kristjan Jõekalda ja Erik Orgu? (65)

Esmaspäeval lahvatas tohutu skandaal – toitumisnõustaja Erik Orgu patustab kringliga! Nüüd on kurikuulsast kringlist räägitud juba kolm päeva ja Orgu otsustas, et kutsub Katrin Lusti seda Narva kohvikusse maitsma, teeb sellest Facebookis otseülekande ja paneb loole punkti.

Nii leidsimegi neljapäeval kell 2 päeval kohviku eest Katrin Lusti koos koeraga. Loo üht peakangelast tuli veel oodata. Küll aga ootas pirukasabas teinegi tuntud telenägu – Kristjan Jõekalda, kes oli silmanähtavalt segaduses.

Nimelt oli naine saatnud Jõekalda ostma just seda Orgu kringlit, et ta saaks seda laupäevasel sünnipäevapeol pakkuda. Milline kringel see konkreetselt oli, seda Jõekalda ei teadnud. Pole hullu! Lust aitas vaevatud mehe hädast välja ja näitas, mida tellida tuleb.

Selle aja peale jõudis kohale ka Orgu ise, kes sõbralikult Lusti tervitas. Kui uksest astus välja Jõekalda, kohkus toitumisnõustaja korraks. „Ei ole!“ hõikas ta, tundes kerget süütunnet, et ka vaene Jõekalda on nüüd kringli endale kaela saanud.

„Palun väga vabandust!“ sõnas Orgu, kuid lisas, et vähemalt võib mees kindel olla, et tegu on väga hea asjaga. „Kaks! Ma pidin kaks kringlit tellima!“ hõikab Jõekalda vastu.

Kui telemees lahkub, algab Orgu otseülekanne sotsiaalmeedias. Mees pöördub kõigi oma jälgijate poole ja räägib Lustiga sotid selgeks. Uksest sisse astudes tekitab Orgu einestajate seas silmanähtavalt palju elevust. Kohvikust kingituseks saadud kringlisse lüüakse nuga sisse ja maitserännak alaku!

„Ma võtan väikese tüki,“ jääb Orgu siiski tagasihoidlikuks, sest sõi just autos lõunat.

„Palju ma nüüd ujuma pean?“ küsib Lust pärast tükikese kringli söömist.

Silma järgi hindab Orgu tüki kaaluks umbes 80 grammi, mis tähendab ligikaudu 300 kilokalorit. Selle ära kulutamiseks tuleb Lustil ujuda 20 minutit.

Mõlemad kinnitavad, et mingit sõjakirvest nende vahel pole ja nad on sõbrad edasi.