Maris JärvaFoto: Martin Ahven
Inimesed
12. september 2019, 15:21

Maris Järva nautis Taylor Swifti eksklusiivset kontserti: ma ei kahelnud hetkekski!

„Ma ei ole varem Taylor Swifti kontserdil käinud, aga kui seekord võimalus tekkis, siis mõistagi ei kahelnud ma hetkekski. Seda enam, et tegu oli intiimsemat laadi kontserdiga, mida eelistan iga kell suurtele massiüritustele,“ räägib Raadio Sky Plus saatejuht Maris Järva, kel avanes võimalus minna maailmakuulsa popstaari eksklusiivsele kontserdile Pariisis.

Järva räägib, et 9. septembril toimunud kontserdil oli maksimaalselt 2000 inimest, kes olid Pariisi L’Olympia kontserdimajja kokku tulnud 37 eri riigist. Ühtegi piletit sellele kontserdile aga ei müüdud – neid sai võita erinevates raadiomängudes üle maailma. „Raadio Sky Plus korraldas kuulajatele kampaania, mille raames oli kontserdile võimalik minna ka paaril Eesti fännil. Lisaks kahele raadiokuulajale, kes paketi võitsid, avanes tänu Universal Music Balticsile ka minul võimalus sinna minna.“

Maris ise end väga suureks swiftie’ks ehk Taylor Swifti fänniks ei pea. „Tema karjääril ja muusikal olen siiski terve aja silma peal hoidnud. Algusest peale on ta lood raadiotes hittideks mängitud, seega on ta kogu aeg ka n-ö pildil olnud.“

Sellele vaatamata jäi Järva nii kontserdi kui esitatud lugudega väga rahule. „Ta oli osavalt sidunud uue albumi „Lover“ materjali suuremate hittidega. Muu hulgas ütles ta laval korduvalt, et on ka ise erutatud, et saab uusi lugusid esimest korda publiku ees esitada,“ räägib ta.

„Kontserdi tipphetkeks võib pidada paari akustiliselt esitatud lugu, kus ta ise ennast nii kitarril kui klaveril saatis. Nendele n-ö vaiksematele momentidele järgnesid jälle tuntud hitid,“ ütleb Maris. „Eredamalt jäid sellest kontserdist meelde ka MTV muusikaauhindadel auhinnatud lugu „You Need To Calm Down“ ja uue albumi nimilugu „Lover“. Kui otsida tõrva meepotis, siis ühtegi lisalugu lõpus ei kõlanud,“ lisab ta.

Ühtegi meenet Maris kontserdilt ei soetanud, sest seal sellist võimalust polnudki. „Küll aga võtsin osa Instagramis toimuvast loosist, kus keegi võidab endale Swifti signeeritud kitarri. Ootan huviga loositulemusi,“ muigab Järva.