Laulja Uudo Sepp Foto: Martin Ahven
Inimesed
12. september 2019, 13:26

VIDEO | TOORES JÕUD! Deemonlikult möirgav Uudo Sepp purustab kaitsetu õllepurgi (19)

Kõigi lemmiksuperstaar, poisiohtu Saaremaa mõmmik Uudo Sepp on oma pehme poole hüljanud ning rakendab uues sotsiaalmeediavideos kaitsetu Saku Kulla õllepurgi peal toorest vägivalda. 

Uudo tundis vajadust kullakootud humalanektarit rünnata, kuna otsustas, et septembris ei joo. Seetõttu lõi ta Uudo Sepa, või õigemini Saku Kulla väljakutse ehk noortekeeli challenge'i, kus kutsub ka teisi üles õllejoogi vastu vägivaldsed olema ja õllepurki katki peksma.

Video, mille Sepp postitas, on pärit justkui õudusfilmist. Muidu kutsikasilmadega teismelisi neiusid võlunud Purustaja-Uudo silmad on videos leekivpunased. Pingelist olukorda leevendab aga tundmatu meesterahvas, kes Uudo tagant videos mööda jookseb ja "FOTOBOMB" hüüab. 

See aga Uudo viha ei vaigista ning juba järgmises videos lähebki ta Kullale kallale. Käsi rusikas, põrutab ta õllepurgi poole ühe löögi. Kuid Kuld on tugev ega alistu. Tuleb teinegi löök. Uudo näitab juba väsimusemärke. Kuid põrutab veel purgi suunas kolmandagi puraka, mille tagajärjel Kuld tükkideks lendab ning meekarva sisu Uudo riietele purskab. 

Muidu nunnuhäälse Uudo suust kõlas seepeale deemonlik möire. Saku Kuld ei lahkunud siit ilmast aga võitluseta ning purskas viimasel hetkel sisu superstaari keha peale, mistõttu nägi Uudo välja kui märja T-särgi võistlusel osaleja, üks nibu kelmikalt läbi särgi piilumas.

Vaata tragikomöödiat kolmes vaatuses videost: