Asan N'jie (paremal) ja Jamie Lomas. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
12. september 2019, 10:29

Telegalal kaklema läinud Briti seebitäht sai sarjast sule sappa

Briti telekanal ITV vallandas näitleja Asan N'Jie, kes oli esmaspäevasel teleauhindade tseremoonial konkureeriva seebiooperi meesnäitlejale kallale tunginud ja teda tappa ähvardanud.

2018. aasta septembrist seebiooperis "Emmerdale" mängiv ja esmaspäevasel TV Choice Awardsi galal parima uustulnuka auhinnale kandideerinud N'Jie sõimas telesarja "Hollyoaks" osatäitjat Jamie Lomast ja virutas talle rusikaga. Lisaks ähvardas Asan kolleegi surnuks pussitada. Turvamehed toimetasid ta peopaigaks olnud Londoni hotellist välja. 

Telekanal ITV vallandas N'Jie õige pea. "ITV juhid kohtusid temaga täna hommikul ja selle tagajärjel öeldi Asani tööleping viivitamatult üles," vahendab BBC News telekanali esindaja eilset avaldust. 

Näitleja nimetab oma käitumist täiesti vastuvõetamatuks. "Palun siiralt vabandust kõigilt asjaosalistelt, iseäranis Jamie Lomaselt, kogu "Emmerdale'i" tiimilt, meie publikult, ITV-lt, oma perelt ja TV Choice Awardsi korraldajatelt. Olen rusutud, võtan oma tegude eest täie vastutuse ja võtan seda õppetunnina."