Foto: @felicitegrace/Instagram
Inimesed
12. september 2019, 10:11

Selgus Louis Tomlinsoni teismelise õe surma põhjus (3)

One Directioni tähe Louis Tomlinsoni 18aastane õde Félicité leiti 13. märtsil oma kodust surnuna. Kauni sotsiaalmeediatähe ja lootustandva moedisaineri surma põhjus selgus alles nüüd.

BBC Newsi teatel leidis Félicité elutu keha tema sõbranna, kellega nad olid eelmisel õhtul kokaiini pruukinud. Fizzyks kustutud sotsiaalmeediatähe organismist avastati ka ärevusvastase ravimi Xanax ja kange valuvaigisti OxyContin jälgi. Nende ainete kombinatsioon oligi tüdruku hauda viinud. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on

Nüüd ilmneb, et One Directioni poptähe õde, kel oli Instagramis 1,3 miljonit jälgijat, oli aastaid meelemürke pruukinud. Pidevaks muutus see pärast Louis' ja Félicité ema Johannah vähisurma 2016. aastal. 2018. aastal oli Fizzyt suudetud veenda ravile minema. Sama aasta sügisel läbis ta Egiptuse võõrutuskliinikus edukalt ravikuuri, kuid järgmisel aastal sattus jälle uimastite küüsi. 

Koroner rääkis, et pärast kokaiiniõhtut oli Félicité kell viis hommikul veel hinganud. Aga kui sõbranna keskpäeva paiku üles ärkas, ei kuulnud ta kõrvalvoodist enam hingamist. Félicité perearst dr Paul Eulinger nentis oma avalduses, et tüdruk oli keeldunud narkootikumidest loobumast, ehkki teadis, et need võivad ta tappa. Koroner Shirley Radcliffe järeldas, et surma põhjustas mürgistus, kuid üledoos polnud tahtlik. "Felicite oli isik, kes pruukis teadlikult uimasteid ning langes kogemata nende ohvriks."

Félicité ja Louis' emal Johannah'l oli kokku seitse last, sealhulgas kahed kaksikud. Esikpoja Louis' (27) sündides oli Johannah vaid 18aastane. Poisi isast Troy Austinist läks noor ema lahku, kui Louis oli viiene. Poptäht on öelnud, et peab oma pärisisaks kasuisa Mark Tomlinsoni. Sellest abielust sündis neli tütart: Charlotte, Félicité ning kaksikud Phoebe ja Daisy. 

Johannah' ja Marki abielu purunes 2010. Kolm aastat hiljem teatas Johanna kihlumisest Dan Deakini nimelise arstiga. Selleks ajaks oli ta jälle lapseootele jäänud – tulekul oli juba teine paar kaksikuid. Ernest ja Doris sündisid 2014. aasta veebruaris. Juulis pidasid nende vanemad pulmi.

Kuid 2016. aasta algul diagnoositi suure pere emal, kes oli töötanud nii ämmaemanda kui ka teleprodutsendina, leukeemia. Haigus oli erakordselt agressiivne ning ravi ei aidanud. 43aastane Johannah suri sama aasta detsembris, olles maikuust saadik olnud haiglas. Tema nooremad kaksikud olid emast ilma jäädes alles kahesed.