Marco TasaneFoto: MEELIS TOMSON
Inimesed
11. september 2019, 16:11

Marco Tasane: kui mul oleks valida, läheksin nublu kontserdi asemel kuulama Arnold Oksmaad (19)

Eesti oma staarstrippar Marco Tasane jagab muljeid nädalavahetusel Tartus toimunud Arnold Oksmaa kontserdist, imestades, et too on tegelikult täitsa normaalne inimene. 

“Oksmaa on selline artist, et teist sellist Eestis pole. Oleks mul valida, kas ma lähen nublu või Oksmaa kontserdile, siis ma valiks Oksmaa, sest seal ma saan end välja naerda heas mõttes. Mulle meeldib meelelahutus,” põrutab Tasane.

Tasane tunnistab, et enne Sodiaagis toimunud “Suvelõpusimmanit” ei olnud ta Oksmaaga sõber. “Varem ei olnud härra mul isegi sõbralistis!” imestab ta.

“Mul ei ole Oksmaa vastu midagi, meie elutõed ei lähe lihtsalt kokku. Ainuke tema viga on see, et tal on hea kehaline vorm, aga kui ta on nii suur lavastaar, siis hambad peaks ta korda tegema. Hammaste seis on natukene… mitte nii hea kui võiks olla,” annab Tasane nõu Eesti tükk aega kadunud superstaarile.

Kontserdile saabus Tasane siis, kui väike baar oli juba rahvast täis ning saalis võimutses 40kraadine kuumus. Enne lavale minekut oli Oksmaa olnud Tasase sõnul väga heas tujus.

“Ta oli isegi liialt ülienergiline, ma ei tea, kust ta seda võtab, see on lausa kahtlane! Tal need silmad käisid… vorm oli tal muidugi hea,” peab staarstrippar tõdema. “Kas selline ülienergilisus oli sellest, et ta pole Eestis ammu esinenud ja fänne on nii palju, ma ise ka mõtlesin, et pea käis tal ringi, ma ei hakanud küsima, kas ta on midagi tarvitanud,” lisab ta. 

“Lava oli üsna väike, ta ju tantsis tegelikult tooli peal seal, et teda oleks näha. Suuri tantsusamme ta seal teha ei saanud nagu ta kuus aastat tagasi tegi. Teda soojendas Hillar Kohv, kes oli väga higine, ja tal veel lagunesid kingad ära. Ma ei tea, kas need olid võltsid või… Hillar Kohv on muidu väga tore inimene, ta võttis pärast Heiki Hainsalu tossud, et saaks koju minna. Professionaalses mõttes oli Oksmaa täpselt selline nagu olema pidi – Artist suure algustähega! Ta on ikkagi meelelahutaja,” jutustab Tasane. 

Tasane on šokeeritud, et Oksmaa tegeles laval ka tema ametiga ehk kehapaljastamisega. “Ta oleks seal rohkemgi paljastanud, kui oleks palutud. Tal polnud vist isegi aluspükse jalas! Aga see ongi tema töö, sellepärast oligi rahvas seal, et ta end aina rohkem paljastaks. Mina jäin sõuga väga rahule, ma sain seal naerda ja mida veel vaja ongi!”