Henrik KalmetFoto: Teet Malsroos
Inimesed
11. september 2019, 13:13

Henrik Kalmet on meelelahutusajakirjas pettunud: pidin rääkima uuest filmist, aga kaanel kirjutati ikka, et mul pole naist, lapsi ega autot (3)

Hiljuti reklaamimaailma sukeldunud näitleja Henrik Kalmet räägib Raadio 2 hommikuprogrammis, et meedia pole huvitatud filmide promomisest ning rääkida tahetakse ainult valitud teemadel.

Kalmet ütleb, et tema hiljutine intervjuu Kroonikas ilmus pealkirjaga, millest tal endal aimugi polnud. "Kas mina seda tsitaati nägin? Ei näinud. Mulle saadeti teise pealkirjaga lugu. Ma ei öelnud seda tsitaati järjest. Minu käest küsiti: "Kas sul auto on?" Ma ütlesin "Ei." "Kas sul maja on?", "Ei.", "Kas sul naine on?", "Ei.", "Kas sul lapsed on?", "Ei." Ja tsitaat on: "Mul ei ole maja, autot, lapsi ega naist.""

Kalmet on viimasel ajal meediapildis seoses uue kodumaise filmi "Ükssarvik" valmimisega, mille peaosas ta koos Liisa Pulgaga on. "Võetakse ette üks klassikaline agar programmeerija. Püüame koos Liisa Pulgaga, kes tuleb teise ala pealt, miljardit püüdma hakata, sest see tundub meile - eriti talle - nagu raha vedeleks maas," võtab näitleja filmi sisu kokku.