Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” võitja Viktoria RaidosFoto: Erakogu
Müstika
10. september 2019, 22:24

Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ võitja Viktoria Raidos teab vastust kõige põletavamale küsimusele, mis meid piinab (10)

Septembris külastab Eestit Venemaa “Selgeltnägijate tuleproovi” 16. hooaja võitja, esivanemate kultuse preester, “Seitsmenda tunde” projekti asutaja ja juuksekosmeetikasarja Useful Beauty looja Viktoria Raidos.

14. ja 15. septembril viib ta läbi seminarid “Raha räägib minuga” ja „Armastus, suhe või maagiline efekt“, 13. septembril esitleb aga raamatut “Esivanemate pärand”, mis eesti keeles ilmub. Raamat räägib sellest, kuidas kaugete esivanemate teod mõjutavad ka meie saatust.

Ühtlasi vastab ta kõige tähtsamale küsimusele: kas on võimalik muuta seda, mis on sõna otseses mõttes “saatusest määratud”?

1. See on nüüdistsivilisatsiooni üldine häda. Materiaalse heaolu, naudingute- ja
lõbustusteteele suundunud inimesed on pööranud selja oma ajaloole ja seeläbi ka endale, tekitades oma hinge määratu igatsuse. Igatsuse millegi TÕELISE, kindlasse usku enda ja oma laste praeguse ja tulevase elu tõesuse vastu, mis võib tugineda üksnes püsival alusmüüril.

2. Oma päritolu tundmine, teadmised selle kohta, kuidas oma suguvõsast jõudu
ammutada ja kuidas käituda õigesti, nii et ühendus perekonnaga ei katkeks, vaid ajapikku tugevneks, on kasulik kõigile.

3. Inimesed, kes on säilitanud sideme loodusega (sealhulgas oma olemusega), säilitavad ka ühenduse VÄEGA. Tavapäraselt puutus iga inimene korrapäraselt riitustega kokku, pöördus oma esivanemate hingede poole ja viis läbi tegelikkust mõjutavaid kombetalitusi.

4. Kui inimene tunneb, et tal on vähe energiat, siis tavaliselt tähendab see, et ta lihtsalt ei tea, kuidas seda kasutada.

5. Tihti põhjustavad suguvõsaga seotud probleemid arusaamatuid raskusi, mida inimene ei suuda lahendada: elurõõmu puudumist, enesetapumõtteid, füüsilisi või vaimseid haigusi, komplitseeritust pere loomisel (vastamata armastus, probleemid abikaasaga, lastega, viljatus). Kui inimene teeb kõike justnagu õigesti, ent elu ikkagi ei edene, siis annab see tunnistust selle kohta, et tema probleemid saavad alguse suguvõsast.

6. Igal inimesel on oma elutee ja eesmärk, mille ta peab saavutama. Ja kõigil on tingimused, kus nad seda teed läbides asuvad.

7. Ainult selline inimene, kelle vaimne tase on juba piisavalt kõrge mõistmaks
juhuslikkuse puudumist kõiges toimuvas, näeb, et keerulised tingimused tema elus ei ole kahetsusväärne juhus, vaid need on vajalikud tema arengu ja isikliku saatuse kujundamise jaoks.

8. Täiskasvanuks saamise kombetalituse puudumine tänapäeva ühiskonnas on üheks põhjuseks nähtusele, mida nimetatakse nüüdisühiskonna infantilismiks. Paljud inimesed, kes on füüsiliselt täiskasvanud, jäävad psüühiliselt lasteks.

9. Laste õigeks kasvatamiseks on väga tähtis, et vanemad ise on harmoonilised ja emotsionaalselt terved inimesed. Kui vanematel on mingid vaimsed traumad, mis ulatuvad näiteks nende enda lapsepõlve, siis tõenäoliselt kannavad nad need üle lastele, isegi kui nad siiralt usuvad, et armastavad oma lapsi ja teevad nende õnne heaks kõik võimaliku.

10. Kui vanemad lapsi ei austa, siis ei austa ka lapsed vanemaid.