IDÜLL: Oksana poseeris sotsiaalmeedias briljantides, kuid seda, mis tema ja sultani abielus tegelikult toimus, üldsus veel ei tea.Foto: @rihanapetra/Instagram
Inimesed
10. september 2019, 19:06

Malaisia kuningale poja sünnitanud Vene miss ähvardab paljastustega (8)

Juulis lahvatas skandaal: Malaisia kuningas lahutas endisest Miss Moskvast, kes oli talle alles äsja pisipoja sünnitanud. Seni on Oksana Vojevodina vaikinud. „Ma tean, et kõik tahavad väga teada, mis meiega juhtus,“ ütleb ta nüüd ja annab mõista, et pajatada on tal nii mõndagi. „Enne polnud ma valmis oma lugu avaldama. Ehk tunnen end paremini, kui kõik ära räägin... aga ma ei taha kellelegi haiget teha.“

Malaisia kuningas Muhammad V (50) ja temast ligi poole noorem Vene iluduskuninganna (27) pandi moslemi kommete järgi paari mullu juunis. Uudis sai avalikuks alles novembris, kui kõmuline paar pidas Moskvas maha küllusest nõretava pulmapeo. Õukond ei avaldanud sultani abiellumise kohta mingit infot. Võimalik, et põhjus oli Vene kaunitari kõmulises minevikus pesumodelli ja reality-tähena. Kui ajakirjanduses paljastati, et Oksana oli Vene tõsielusarjas basseinis seksinud, loobus Muhammad V troonist. Kuningana pidanuks ta riiki valitsema 2021. aastani. Seejärel pidanuks monarhitiitel rotatsiooni korras järgmisele kuninglikule perele minema, nagu on Malaisias kombeks.

Tänavu juulis väitis aga Briti leht Daily Mail, et 22. juunil andis endine Kelantani sultan lahutuse sisse, ehkki alles kuu aega varem oli Oksana poja sünnitanud. Oksana sotsiaalmeediakontol ei olnud armuskandaalist jälgegi – abielunaisena Rihana Oksana Petra nime võtnud kaunitari postitused kajastasid idüllilist elu eksvalitseja kaasana ja pisipoja emana. Pärast kuulduste vallandumist avaldas iluduskuninganna video, kus ta Muhammadiga romantiliselt tantsu keerutab. „Ta hoolib minust ja meie perest ning ma hoolitsen tema eest, ning mõistagi tahan olla viimane inimene tema elus ja temaga elu lõpuni koos elada,“ ütles Oksana toona.

Kuid Malaisia ekskuninga advokaadid kinnitasid ajalehele New Straits Times, et tänavu 22. juunil andis ekskuningas tõesti lahutuse sisse. Kelantani šariaadikohus rahuldas Muhammadi taotluse ning andis 1. juulil välja lahutuse jõustumist tõendava dokumendi. Oksanale olevat teatatud lahkuminekust tema Vene advokaadibüroo kaudu. Ent Malaisia uudisteportaalile Malaysiakini antud kommentaaris nimetas Oksana kuuldusi lahutusest provokatsiooniks ning väitis, et tema pole Muhammadist lahutanud.

Nüüd elab Oksana Daily Maili andmeil koos pisipoeg Leoniga – väidetavalt sultani ainsa meessoost pärijaga – Moskvas. Hiljuti õhkas ta ingliskeelses Instagrami postituses, et alles kolm kuud tagasi veel tema kõhus olnud beebi kaalub nüüd 6750 grammi. Oksana käed olla poisipuraka kandmisest lausa väsinud! Kuid ta manitseb kõiki vanemaid oma laste seltsis võimalikult palju aega veetma, „et nad ei jääks ilma sellistest hinnalistest hetkedest nagu esimene naeratus, esimene naer, esimene sõna ja esimesed sammud.“ Kõmulise postituse juures, kus Oksana andis aimu võimalikest valusatest paljastustest, avaldas ta foto, kus ta sultaniga õrnutses.

Kuid ekskuninga advokaat Koh Tien Hua on visanud õhku oletuse, et lapsuke polegi Muhammadi oma. „Lapse bioloogilise isa asjus puuduvad esialgu objektiivsed asitõendid.“ Sõprade sõnul on Vene glamuuritar valmis andma DNA-analüüsi, tõestamaks, et tema lapse isa on Malaisia endine riigipea.