Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 15. september (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on mitmesuguseid võimalusi üritustele minekuks. Vali variandid, mis hingelähedased tunduvad, ära lase end teistel kaasa meelitada sinna, kuhu sa minna ei taha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pere ringis on suhtlus harmooniline, nii hea on koos tegutseda ning ühiseks hüvanguks midagi korda teha! Sobiv päev talgutööde korraldamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hoia meeled valla ning jälgi teavet, mis „levialas“ liigub. Läbi filtri lase ainult see, mis sulle oluline on. Muidu satub fookusesse liialt ebaolulist ning üldpilt hägustub.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Taaskord küsid endalt – kes ma olen, mida ma tahan? Tegelikult sa tead vastust, aga tahaksid, et ka keegi teine peale sinu enda su meeli ja muudki silitaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töid ja tegemisi on jälle nii palju, et ei jõua pooligi ära teha, võid mõelda. Ära teegi pooli ära! Vali enda jaoks olulised asjad välja, sea tähtsuse järgi ritta.

Neitsi
23. august – 22. september

Ole hoolikas valimaks seda, kelle juttu uskuda, keda usaldada. Mõni võib sind ilusti kuulata ning usaldusisikut mängida, aga selja taga lajatab nii, et...

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sa ei saa millegipärast olla koos inimesega, kellega tahaksid. Sa isegi ei tea päris täpselt, kus ta on ja kellega ta on, mistõttu kujutad endale igasugu asju ette ja ajad end närvi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegele oluliste asjade planeerimisega. Ühtaegu tugevad on nii su intuitsioon kui ka loogiline mõtlemine. Suudad õigeid otsuseid teha ning seeläbi ka edu saavutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pead omi mõtteid teadlikult suunama, sest nende koondamine ühele inimesele ajab sind lihtsalt hulluks ja tekitab mõttetut ebastabiilsust. Keskendu iseenda tegemistele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tasub ette võtta väljasõit kahekesi armastatud inimesega. Tegutse targalt – saad talle nii oma tegevusega kui ka sõnadega tõestada, kuivõrd tõsiselt sa seda suhet võtad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Miks sa pead kõigega hakkama saama? Oled küll tubli, ent siiski mitte üliinimene. Igaühel on oma tipp- ning nõrkusehetked. Sinu tipphetk on siis, kui panustad enda jaoks olulisesse.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võibolla sa eksid, kui arvad, et keegi sind ei märka, keegi su pingutusi hea välja näha tähele ei pane, keegi sinuga kohtuda ei taha, keegi arvab, et oled keskpärane?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Eluaasta tuleb huvitav. Sinuni jõuab põnevat infot, aeg on soodne õppimiseks, avaneda võib uusi võimalusi. Peamine on, et oleksid avatud ja suudaksid samal ajal infot selekteerida. Äriasjade edendamine läheb jõudsalt juhul, kui tegemist on pereettevõttega. Armuasju mõjutab minevik.