Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 14. september (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ole koos armsa ja usaldusväärse inimesega, kes mõistab ja toetab ning su jutud tähelepanelikult ära kuulab. Võimalik, et saad aru, mida teha, et end paremini tunda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suhtlus kisub aina huvitavamaks. Sulle pööratakse tähelepanu, sinuga võetakse ühendust. Milleni see võib viia? Seda, kuidas ja kui kaugele minna, otsustad sina.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Õnn ja rõõm on sinu õuel. Täna tasub kohtuda sõpradega. Kui kuulud mingisse organisatsiooni, edenevad ühistegevused või mõttetalgud eriliselt viljakalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Keegi üritab sind mõjutada. Ta võib seda kavalal viisil teha, kummati sa tunnetad, et asi ei ole õige. Sa ei pea teiste tahtmisi ellu viima, kui need sinu plaanidesse ei sobi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled teinud kellelegi tõeliselt head, kas siis teadlikult või suisa eneseteadmata. Kõik tuleb kord bumerangina tagasi - ära nüüd imesta, kui sul hästi läheb!

Neitsi
23. august – 22. september

Täiskuine aeg toob pinget paarisuhetesse. Ohjad olgu sinu käes – saad otsustada, mida edasi teha, muuhulgas sedagi, millest või kellest otsustavalt lahti öelda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sind ei segata, suudad täna palju olulisi asju ära teha, sealhulgas lõpule viia ühe pikka aega veninud töö. Õhtul tunned rahulolu ja rõõmu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

On suurepäraseid võimalusi. Oled seesmiselt tasakaalus, saad rahulikult tegutsedes oma tegevusvälja avardada ning uusi teadmisi omandada. On hea aeg ka väljasõiduks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vaatad läbi aia, nähes kord vaatevälja piiravaid aialippe, kord jälle kõike kaunist, mida aia tagant leida võib... Äkki võtad julguse kokku, teed värava lahti ja lähed uut avastama?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Julged vastu võtta otsuseid, sest tead, et ka vale otsus on otsus ning sellest võidad vaatamata tulemusele tulevikus kindlasti. Täispangale pole mõtet mängida, hajuta riske.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lõbus ja meeleolukas aeg, mis sobib hästi seltskonnas olemiseks ja ka ringi reisimiseks. Võimalik, et jõuad täna-homme Eestimaale peaaegu et tiiru peale teha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keegi võib üsna ülbelt öelda. Sa tahaksid igal võimalusel vastu salvata, aga kodune kasvatus hoiab sind õnneks tagasi ja kaitsed ennast ainult seal, kus seda õiglaseks pead.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on märkimisväärne aastaring, mis lubab sul mineviku varjud selja taha jätta ning julgelt ja selgel pilgul edasi astuda. Mõistus ja tunded on tasakaalus. Mõtlemine on asjalik ja loogiline, samas on otsuste tegemisel abiks terav vaist. Armuasjad on sinu jaoks tõsised. Kui juba armastada, siis kire ja pühendumusega!