Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 13. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahaksid ühe inimesega lähemalt tuttavaks saada, aga ei tea, kuidas seda teha. Ka võib sul olla alateadlik hirm, et äkki sa ei meeldi talle ja ta lükkab su kõrvale.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled nii palju tööd teha rahminud, et aeg-ajalt on juba tunne, et juhe hakkab kokku jooksma. Et seda ei juhtuks, tuleks see natukeseks seinast välja tõmmata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on kõrgendatud ootused, kuid need pole õigustatud, mistõttu pole ka lootust, et kõik läheb just nii, nagu sina tahaksid. Pead tegutsema pigem teiste soovide kohaselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind kaasatakse plaanidesse, mis on küll vaba aja veetmisega seotud, kuid kujunevad mingis mõttes ka kohustuseks. Eeldatakse, et sina millegi eest vastutad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Luba endale midagi tõeliselt mõnusat. Midagi niisugust, mida oled juba jupp aega tahtnud, aga pole siiani leidnud aega või võimalust selle ettevõtmiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahad kellelegi muljet avaldada ja mõtled välja võtteid, kuidas seda teha. Ürita natukenegi kannatlikum olla, lase tal ka vahepeal aktiivsem pool olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled vallatus meeleolus, tahad seigelda ning suhelda inimestega, kes pakuvad avastamisrõõmu. Või natuke mängida ja katsetada, kui head on su flirtimisoskused.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinuni jõuab üllatavat infot. Enne, kui järeldusi teed või hakkad tuttavatele edasi rääkima, püüa asja kohta rohkem teada saada. Tõde võib olla vägagi moonutatud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kuskohast küll on välja ilmunud kõik need veetlevad vastassoo esindajad, kes sind märkavad ning sindki külmaks ei jäta?! Vallatutest mõtetest võib mõni vallatus sündida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle sobib, kui saad mõneks ajaks kodukohast minema. Kas teiste Eesti otsa tööasju ajama või näiteks teise linna sõbrale külla või siis niisama pidutsema sõita.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lähedased inimesed vajavad rohkem tähelepanu. Võimalik, et sul pole kõigiga neist just lihtne suhelda, aga pinguta selle nimel. Ega neil ju sinuga ka alati kerge ole olnud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled suhteliselt kannatamatu ja ärritud kiiresti. Sa lihtsalt ei viitsi pai näoga igasugu mõttetut loba kuulata, ütled kõva häälega ja otse välja, mis sa sellest arvad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel aastaringil on su edu pandiks terav mõistus. Mõte liigub kiirelt ja loogiliselt, oskad mitu käiku ette mõelda ning konkurentide motiive aimata. Armastuses on õnne! Sa ei pea palju pingutama, soodsad olukorrad lihtsalt tekivad, need tuleb ära tunda ja ära kasutada. Võimalik, et su ellu pöördub tagasi endine armastatu.