Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 12. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päeva esimene pool on soodne, saad asju liigutada endale sobivas suunas ning oma tahtmist läbi suruda kõige laiemas mõttes. Õhtuks ära plaane tee, vaata, kuidas kujuneb.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Täna võib juhtuda midagi niisugust, mida kunagi väga ootasid, kuid vahepeal juba unustasid, nii et nüüd tuleb see siiski täieliku üllatusena.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle võib ju sada korda öelda seda elementaarset tarkust, et enne ütlemist on mõelda vaja, paraku on täna jälle selline päev, mil see on nagu hane selga vesi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päevavalgele võib tulla mingi siiani väga hoolikalt hoitud saladus. Kuigi see sind ennast otseselt ei puuduta, õpetab olukord sind mõnda inimest palju paremini tundma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad olla koos inimesega, kelle lähedus teeb sind õnnelikuks, samas aga tekitab ka ebakindlust ja ärevust. Sul on võimalik suhtlus temaga usalduslikumaks muuta.

Neitsi
23. august – 22. september

Avastad, et sulle on tekkinud konkurent. Olgu tegu siis tööalase või eraelu puudutava võistlejaga – olukord ärritab sind. Ära hakka teda otsejoones ründama!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võiksid oma finantsasjad veelkord terase pilguga üle vaadata. Kuigi oled kõik loogiliselt paika pannud, võid siiski avastada, et oled teinud üle jõu käivaid plaane.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tiheneb läbikäimine loominguliste ja vabameelsete inimestega. Vältima peaks väga konservatiivsete inimeste seltskonda, seal võib tekkida ägedaid konflikte.

Ambur
22. november – 21. detsember

Jupiteri ja Marsi pinge annab juurde kartmatust ja seikluslusti. Sul on tunne, et midagi halba ei saa juhtuda, nii kipud liigselt pingutama või üle jõu käivaid plaane tegema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ära võta kõike, mida sulle täna räägitakse, puhta kullana. Eriti, kui keegi mõnest su tuttavast halba räägib – mingil juhul ei tohi kuulujuttude põhjal suhtumist kujundada!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei saa ise ka päris täpselt aru, mida sa oma suhteilt ootad – ühest küljest vajad kindlat partnerlust, samas tunned aga ka vabaduseiha. Kas tahad võimatut?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üles võib kerkida probleem või ilmsiks tulla saladus, mis on kuidagipidi su partneriga seotud. Ära reageeri ägedalt, enne, kui seisukoha võtad, uuri hoolikalt asjaolusid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Ära ole uuel eluaastal liiga enesekindel. Sul on vaja ennast täiendada, infot koguda, end maailma asjadega kursis hoida. Parimate lahendusteni jõuad läbi pingeliste olukordade. Suhete teemaga tuleb tegeleda. Probleemid ei lahene iseenesest, tuleb ausalt rääkida ning oma armastust välja näidata.