Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 11. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Palju asju on kinni mõtlemises. Kui otsustad, et su töö on huvitav ja tore, ja suudad sellest mõttest päev läbi kinni hoida, siis õhtuks märkad, et tööpäev oligi väga vahva.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teisi ära kuulata või neid mõista üritada tundub praegu lihtsalt ajaraiskamine. Tahad edasi minna ja lähed närvi, kui sind takistatakse. Proovi natukenegi mõistvam olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võiksid mitte öelda sõna sekka siis, kui seda sinult ei oodata. Õhtul läheb elu põnevamaks – võib juhtuda, et sinuga võtab ühendust keegi, kellelt sa seda ei oota.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunned end õnnelikuna ja oled romantikalainel. Kui te töö tõttu kallimaga päise päeva ajal kohtuda ei saa, on sõnumite saatmine omal kohal.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hirmu ei tunne sa praegu vaat et mitte kui millegi ees. Oled valmis ette võtma otsustavaid,

julgeid samme. Tee seda vaid juhul, kui olukord tõesti riskimist väärt on.

Neitsi
23. august – 22. september

Muidugi on kergem mõista inimest, kes mõtleb sinuga sarnaselt. Samas aga on täiesti võimalik saada aru ka kellestki niisugusest, kes sust paljugi erineb.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Peamine on koondada enda ümber kaaslased, kes tahaksid koos sinuga ja samal viisil kui sinagi tööd teha, puhata ja mängida. Mõttekaaslasteta oled kurvas meeleolus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Vastassoost kolleegidega võib tekkida arusaamatusi. On tobe, kui inimeste ja nende ideede kohta tehakse järeldusi sooliste stereotüüpide pinnal, aga täna võib nii minna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Miks on nii, kõike kaunist liiga hilja näeme...? Tunnetad, et miski (või keegi), mis oli veel hiljuti pidevalt su haardeulatuses, on hakanud käest libisema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sinuni jõudev info rahustab sind. See annab lootust, et miski kulgeb edasi harjumuspärasel viisil, see tekitab kindlustunde. Tulevik ei tundu enam nii selgusetu ja hirmuäratav.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päeva vaid lähimate kolleegide keskel või siis pereringis veeta ei tasuks. Tunned tungi olla uute inimeste keskel ja suhelda, sära toob su silmisse võimalus kergelt flirtida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on keeruline oma kaaslasi usaldada. Ürita nende suhtes mitte liiga range olla – mis siis, et nad on sinust erinevad, see ei ole iseenesest ju üldse halb!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uuel eluaastal oled emotsionaalne ja elulusti täis. Naudid nii tööalaseid väljakutseid kui lõbutsemist. Alustad uusi, originaalseid projekte. Õnneks ei tüdine sa neist esimeste takistuste esile kerkides. Sul on tahtejõudu, pealegi mõistad, et iga algus on raske. Suudad sihikindlalt edasi minna, aina paremaks ja tublimaks saada.