Britney Spears koos oma isa Jamie'ga. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
10. september 2019, 13:30

Isa loobus Britney Spearsi eestkostja rollist

Britney Spearsi isa, kes tegutses 11 aastat oma kuulsa tütre eestkostjana, pani ameti maha. 

BBC Newsi teatel andis Jamie Spears 5. septembril Los Angelese kohtusse paberid sisse, paludes, et teda ajutiselt vabastataks Britney eestkostja rollist. Põhjuseks tõi Jamie oma tervise. Väidetavalt on talle viimase aasta jooksul tehtud mitu lõikust. 

Isa oli saanud oma maailmakuulsa tütre ametlikuks eestkostjaks 2008. aastal pärast seda, kui Britney viidi psühhiaatrilisele ravile. Sestsaadik on Jamie võimuses olnud ajada Britney rahaasju, palgata talle turvamehi ja hooldajaid, suhelda tütre arstidega ning pääseda ligi tema kõigile raviandmetele, aga ka piirata külaliste juurdepääsu Britneyle. Kuid mõni nädal tagasi väitis lauljatari eksabikaasa Kevin Federline, et Jamie läks külaskäigul kallale nende vanemale pojale Sean Prestonile (13). 

Esmaspäeval kiitis kohtunik Jamie Spearsi palve heaks. Ehkki USA ajakirjanduse andmeil oli Jamie asemel tütre eestkostjaks soovinud saada Britney ema Lynne (kes on eksabikaasa tegevust aastaid kritiseerinud), määras kohus sellesse ametisse Jodi Montgomery nimelise naise, keda dokumentides nimetatakse Britney kauaseks ravijuhiks.