Apollo kinos tehti õudse filmi ajal väidetavalt suuromantikat.Foto: Tiit Tamme
Film
10. september 2019, 12:01

ÕUDNE FILM ÕNNELIKU LÕPUGA! Kinokülastaja nägi Apollo kinos naabertoolis suuseksivat paarikest? (67)

Solarises asuva Apollo kino Facebooki-seinalt leiab intrigeeriva kaebuse - õudusfilmi "See: 2. osa" vaatama läinud Merili nägi lähedal asuvas paaristoolis olnud noorte esituses suuseksiakti.

"Käisime siis täna vaatamas IT filmi. Meie kõrval istuvad noored lollitasid suht terve aeg, aga kõige põnevam osa oli see, et tüdruk hakkas poisil filmi ajal suhu võtma," kirjeldas häiritud kinokülastaja. "Läksin ja rääkisin väljas olevatele töötajatele ja nad ei teinud mitte midagi. Pärast rääkisin ka teistele töötajatele ja vahetusvanem vastas mulle, et kuna paarike enam seda ei teinud, siis ei olnud ka põhjust neid eemaldada."

Külastaja esitas retoorilise küsimuse, mis sellisel juhul siis üleüldse tegema peab?

Apollo kinoketi turundusjuht Anett Kutti kinnitas, et selline kaebus tõesti saalitöötajatele saabus, aga kuna saali kontrollima minnes oli väidetav suuseks juba lõppenud ja keegi teine ei kaevanud, siis miskit teha ei saanudki. 

"Kuna rohkem ühtegi teadet seanssi segavate inimeste kohta üheltki kinokülastajalt ei tulnud ning kino töötaja rikkumist ei tuvastanud, ei ole võimalik meil kinnitada, et selline intsident saalis aset leidis. Kuna tegu oli paaristooliga, mis võimaldab külastajatel istuda kaaslasele lähemal, võis ka see ekslikult vale mulje jätta," leidis Kutti. "Varasemalt ei ole ükski kino külastaja sellist tüüpi kaebusega Apollo Kino töötajate poole pöördunud ja ühtegi taolise „lähedusakti“ toimumist me kinos tuvastanud pole."

Õhtulehe kinoromantika toimkond soovitab siinkohal romantiliste huvidega kinokülastajatel valida läheduskatseks mõni väiksema külastatavusega film, näiteks leiab kinost mitmeid Eesti filme. Lisaks on võimalik alati kummagi paarilise kodus Netflixist filme vaadata või oodata jahedamaid aegu ning vastastikuse rõõmu valmistamiseks panna naabri sülle mantel või jope ja kasutada käsi.