Liis LemsaluFoto: Krõõt Tarkmeel
Inimesed
10. september 2019, 11:40

VIDEO | KEHAKEELE LUMMUSES! Liis Lemsalu: „Vajan tantsu, tantsu ja veelkord tantsu!“ (17)

„“Kehakeele“ video on otseses mõttes sõnade visuaalne pilt. Seepärast oli algusest peale selge, et minu uues videos on vaja tantsu, tantsu ja veelkord tantsu ja mitte ainult niisama muusika rütmis kaasaliigutamist, vaid tasemel head koreograafiat ning punti tipptasemel tantsijaid,“ pajatab Liis Lemsalu oma uuest loost. 

Liisi värske lugu „Kehakeel“ pakatab tõepoolest positiivsest energiast ja seda kiirgab ka loo hoogne tantsuvideo. „Esimesest kuulamisest alates teadsin ma, et just sellist pala oleks mul endale vaja. Minu mänedžer Sandra Sersant nägi veebruaris Anna Puu esitust Soome Muusikauhindadel ja tegi peale seda kõik, et me saaksime selle laulu ka minu repertuaari. Lõpuks, kui soomlased andsid rohelise tule, olime me väga põnevil – selle looga oli algusest peale väga eriline tunne sees,“ seletab Liis õhinal.

Liisil avanes võimalus teha koostööd Soome praegu hinnatuima produtsendi Jukka Immoneniga

Jukka Helsinki stuudiosse lendas Liis juuni alguses eestikeelset vokaali sisse laulma. Tulemuseks on täiesti uus kvaliteet ja sound. Ka Jukka rõõmustab koostöö üle: „Mina, Anna ja loo kogu ülejäänud tiim oleme väga põnevil, nähes, kuidas lugu võrratu Liisi esituses uue elu saab. Meie koostöö oli äärmiselt tore!“

Eestikeelsed sõnad valmisid Liisil kahasse meister Maian Kärmasega

„Sõnade valmimise protsess oli üsna pikk, sest ideed olid küll paigas, kuid nüansse sai e-maili ja telefoni vahendusel mõnuga põrgatatud. Tekst räägib sellest, kuidas kehakeel ütleb rohkem, kui ükski sõna või lause,“ räägib Maian.

„„Kehakeele“ video on otseses mõttes sõnade visuaalne pilt," lisab Liis. „Seepärast oli algusest peale selge, et videos on vaja tantsu, tantsu ja veelkord tantsu. Värvilised joonistused, mis täiendavad videot, on peegelduseks sellest, kuidas kehakeel tegelikkuses meist välja kiirgab ja kuidas inimesed ilma rääkimata süttivad.“

„Soome muusikaturg on kordades konkurentsitihedam kui meil siin ja see lugu on end juba seal suurhiti ja mitmete auhindade laureaadina tõestanud. Usun, et ka eestlastel paneb see viis keha mõnusalt tööle! Kurioosne on, et see lugu ei tüüta ka mitmekümnendal kuulamisel,“ saadab lauljatar singli ootusrikkalt teele.

Kuula ja vaata lugu!

Kuidas meeldib?