Dima BilanFoto: Teet Malsroos
Inimesed
10. september 2019, 10:37

VIDEO | Vene superstaar Dima Bilan esines laval purjuspäi (6)

Vene superstaar Dima Bilan valmistas Samara publikule pettumuse - laulja oli laval ilmselgelt purjus. Nüüd raputab artist endale tuhka pähe ja ütleb, et sai konjakiga liialdatud.

Komsomolskaja Pravda allika teatel oli Bilan (37) Samaras kõik laulud küll ära laulnud, kuid liikumisest oli näha, et ta oli alkoholi pruukinud - ja mitte vähe.

Nüüd tunnistab 2008. aastal Venemaale Eurovisioni võidu toonud Dima Instagrami videos, et oli Samaras tõesti purjus, ja palub andestust. "Kohtusin grimmiruumis sõpradega, jõin konjakit ega osanud mõõtu pidada," rääkis laulja morni näoga. 

 
 
 
View this post on Instagram

#самара #билан #димабилан

A post shared by Dima Bilan (@bilanofficial) on

Bilan elab praegu enda sõnul tervislikku elu. "Mul on dietoloog (mul on tõsiseid probleeme sapipõie ja söögitoruga). Paistab, et alkoholi kauase puudumise tõttu oma elust ei osanud ma konjakiga mõõtu pidada."

Laulja lubab Samaras peatselt tasuta kontserdi anda - "kvaliteetse, hea saundiga". Patukahetsus on põhjalik: Dima suhtleb kohaliku linnavalitsusega, et Samaarale laste mänguväljak kinkida. "Ja kingin lastehaiglale vajaliku aparatuuri."

Dima tahaks igale vaatajale silma sisse vaadata ja temalt isiklikult vabandust paluda. "Hindan teid väga ega kujuta oma elu lavata ette. Me kõik oleme inimesed. Igaühele on vaja uus võimalus anda. Parandan end ja midagi säärast ei juhtu minuga enam iial," lubab ta.