Erik OrguFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
10. september 2019, 09:08

Erik Orgu „Kuuuurijas“ teda süüdistanud ekspruutidest: nad on omavahel kirjutanud, et tahavad mind hävitada (139)

Esmaspäevaõhtuses "Kuuuurijas" võtsid sõna Erik Orgu ekspruudid Mari-Liis ja Maarika, kes mõlemad paljastasid, et kuulsale toitumisnõustajale meeldib salaja ohtralt magusat süüa. Orgu annab Õhtulehele omapoolse kommentaari. 

"Eilses "Kuuuurija" saates astusid üles kaks naist, kellega olen varasemalt suhtes olnud. Nad esitavad seal hulga valesüüdistusi ning "paljastusi". Põhiline suur uudis on see, et olen kõigest inimene – minagi armastan vahel magusat," kommenteerib Orgu. 

"Enam kui aasta tagasi olid minulgi nõrkusehetked, mida ma ei varjanud, aga ka ei reklaaminud. Seetõttu mõistan hästi vajadust pakkuda endale aeg-ajalt midagi head," ütleb ta. "Nüüdseks on kõik mu kunagised lemmikud lisatud toitumiskavasse – pannkoogid jäätisega, jäätis, küpsisetort, banoffee maius ja nii edasi. Lisaks pitsa, suši, burger, pasta… kringlit pole kahjuks niipea oodata," muigab ta. "Kõik need toidud on tuntud, armastatud ja inimlikud, kuid tuleb meeles pidada, et igal asjal on soovituslik kogus ja sagedus."

Erik ütleb, et on viimased 8 aastat püsinud soovkaalus või kõikunud sellest pluss-miinus 1-2 kilo. "Olen omal nahal järele proovinud, et minu väljatöötatud toitumiskava töötab."

Orgu ütleb, et saates osalenud naised on tema ees praeguseks vabandanud. "Kuid välja on tulnud midagi palju ebameeldivamat – nad on tülis nii omavahel kui ka iseendaga, kirjutades vestlustes, et soovivad mind hävitada."

Küsimusele, mis sunnib üht inimest teisele sellisel kombel halba tegema, et soovib hävitada teise elutöö, jääb Erik vastuse võlgu. "Eks minagi olen elus teinud vigu, püüan neist õppida. Seetõttu kirjutasin ka just blogisse, kuidas pöörata isud enda kasuks."

Erik ütleb, et eestlaste tervis on talle oluline ja kindlasti jätkab ta oma tööga – aidata igal soovijal hoida head vormi, enesetunnet ja tervist.