Britney Spears tänavu juulisFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. september 2019, 15:00

Britney psühhiaater, kelle tegevust uuriti, suri ootamatult (3)

Britney Spearsi psühhiaater suri vaid mõni nädal enne seda, kui kohus pidi vaagima tema raviotsuseid. Dr Timothy Benson oli vaid 48aastane.

TMZ.andmeil suri Benson 24. augustil Santa Monicas. Usutavasti sai talle saatuslikuks aneurüsm. Arst vastutas superstaar Britney Spearsi psühhiaatrilise ravi eest, kuid Daily Maili andmeil oli kohtu poolt määratud kontrollija dr. Bensoni tegevust viimased kolm kuud uurinud. Lähinädalail pidi kontrollija kohtule raporti esitama.

Kohus nõudis Britney psühhiaatri tegevuse uurimist seoses lauljannale 11 aastat tagasi määratud eestkostjaga - pärast tütre vaimset kokkuvarisemist sai tema rahaasjade haldajaks isa Jamie Spears. Kohtu huviorbiidis on praegu nii isa tegevus superstaarist tütre eestkostjana kui ka ravi, mida Britney saanud on. Spearsi ema Lynne, kes on tema isast aastaid lahus, on Daily Maili teatel teravalt kritiseerinud nii oma eksabikaasa tegevust kui ka dr. Bensoni määratud ravimeid. Lauljatar läks kevadel taas kord ravile - väidetavalt medikamentide ebaefektiivsuse tõttu. 

Dr. Bensonit tutvustatakse tema veebiküljel psühhiaatri, kõneleja ja autorina, kes on teinud koostööd NBA ja NFLi meeskondadega ning õpetanud sportlasi edu saavutama. 

Spearsi eksabikaasa Kevin Federline'i advokaat väitis hiljuti, et nüüdsest kuulub 90% Britney ja Kevini kahe teismelise poja hooldusõigusest Kevinile. Varem jagunes hooldusõigus pooleks. Federline oli pöördunud augusti lõpus politseisse, väites, et Jamie Spears tungis nende vanemale pojale, 13aastasele Sean Prestonile kallale, kui Britney tal poegadega külas käis.