Chester Bennington koos abikaasaga 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
9. september 2019, 11:08

Chester Benningtoni lesk kihlus maapealse ingliga

Kaks aastat tagasi vabasurma läinud rokkari Chester Benningtoni lesk paljastas sotsiaalmeedias, et ta valmistub pulmadeks.

"Teatan suurima rõõmuga kihlumisest oma maapealse ingli Michael F-iga," kirjutas Talinda Bennington Instagramis. Endine Playboy modell, kel on Chesteriga 13aastane poeg ja peatselt kaheksaseks saavad kaksikud tütred,  tahab oma fännidele tõestada, et ka pärast tragöödiat on võimalik armastust leida. 

Linkin Parki laulja lahkus elust 2017. aasta juulis 41 aasta vanusena. TMZ.comi andmeil tegutseb tema lese uus kallim Los Angeleses tuletõrjujana. "Hingesugulase surm ei tähenda su enese surma," jätkas Talinda oma postitust. "Mu pere, sõbrad ja Linkin Parki vennad võtavad Michaeli avasüli   vastu."

Talinda jääb enda sõnul Chesterit igavesti armastama. "Ja ma jätkan tema mälestuse austamist sellega, et elan OMA elu. Elu täis armastust ja õnne. Sest see oleks tema soov."

Teiste õnnitlejate seas on Linkin Parki liige Mike Shinoda. "Olen teid mõlemaid juba isiklikult õnnitlenud, aga palju õnne veel kord, haa!" kirjutas rokkar. "Armastust ja toetust meilt kõigilt."