Ashley ja Joel tänavu mais. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
8. september 2019, 12:00

„Vaprate ja ilusate“ täht pages vägivaldsest abielust (2)

„Vaprate ja ilusate“ näitlejanna Ashley Jones andis reedel lahutuse sisse. Nädal varem oli kohus rahuldanud teletähe palve keelata abikaasa Joel Hendricksil talle läheneda.

Seriaalis dr Bridget Forresteri kehastav 43aastane Jones kirjeldab ajakirja People valduses olevais kohtupabereis, kuidas ta oli 17. augustil sunnitud koos oma poja Haydeniga kodunt põgenema. „Kartsin enda ja oma poja julgeoleku pärast.“

Näitlejanna kinnitusel on Joel kolm ja pool aastat kestnud abielu jooksul tema kallal pidevalt vägivallatsenud. Peks saanud alguse juba enne liidu sõlmimist. Ashley sõnul sõimas Joel teda litsiks, kahtlustas alatasa truudusetuses ning tundis armukadedust igiammuste kavaleride pärast, kellega Ashley pole üldse kontaktis olnud. Näitlejanna väitel on Joel alkohoolik, kes on sõltuvuses kangetest retseptiravimitest ning on üritanud endalt purjuspäi elu võtta. 

16. augusti öösel tulnud Henricks raevunult koju ja süüdistanud Ashleyt teise mehega seksimises nende endi vannitoas. Näitlejanna eitab kategooriliselt, et midagi sellist sündis. „Ma pole talle kunagi truudust murdnud.“ Jones pages koos kolmeaastase pojaga kodunt. Järgmisel päeval avastas ta oma autost jälitusseadme ja eemaldas selle, kuid mees jätkas tema jälitamist ja tagakiusamist. Seetõttu määras kohus Joelile lähenemiskeelu.