Õnnekoolitaja Kaidi Karilaid Foto: Erakogu
Puuduta mind
7. september 2019, 11:52

PUUDUTA MIND | Õnnekoolitaja Kaidi Karilaid aitab leida võimaluse elule, kui peas on mõlkunud enesetapumõtted

Suitsiidiennetamiskuu raames viib Kaidi Karilaid Tallinnas 28. septembril läbi Access Barsi kursuse. Mis siis, kui alati on veel midagi võimalik? Paljud on leidnud Access Barsi abil võimaluse elule, kui peas on mõlkunud enesetapumõtted. Mis siis, kui see on midagi täiesti teistsugust, millest sul eales aimu pole olnud, mis annab sulle võimaluse?

Kaidi, kuidas see töötab?

Access Bars on aidanud paljudel inimestel muuta paljusid nende elu valdkondi. Inimesed on teavitanud tervise paranemisest, sügavamast unest, kaalulangusest, paremast seksist ja suhetest, ärevuse vähenemisest, vähemast stressist ja paljust muust.

Kujutle, kui keegi vajutaks nuppu ja vaigistaks peas selle hääle, mis ütleb, et sa pole piisavalt hea või et sa ei suuda saavutada seda, millest unistad. Kõik piirangud, mida elus lood, on seotud sinu mõtete, ideede, hoiakute, otsuste ja uskumustega selle kohta. Õrn bars’ipunkti puudutus ja hakkad puhastama seda, mis on lukustatud, mis hoiab sind uskumas, et sa ei saa elada elu, mille võimalikkusest oled alati teadlik olnud.

Milline on seanss?

Kõik on erinevad, seega pole olemas tavapärast Access Barsi seanssi. Iga seanss on erinev, iga kord, isegi kui kordad sama inimesega. Kõige sagedamini antakse tagasisidet, et tajutakse täielikku lõõgastust. Paljud jäävad magama, isegi väga lärmakas keskkonnas. Mõned näevad pilte, teistel on kehades aistingud, nagu surinad, kirvendused, soojus, tõmblused või värinad.

Access Bars on peas 32 punkti, mille õrnal puudutamisel saavad muutuda kõik mõtted. Access Barsi tutvustas Gary Douglas 1990. aastate alguses. Täna praktiseeritakse Access Barsi rohkem kui 170 riigis. Seda võimast ja pragmaatilist vahendit kasutavad pered, koolid, ettevõtted, atleedid, vanglates, psühholoogid, kunstnikud ja paljud teised. Access Barsi koolituse on Eestis läbinud seitsme aasta jooksul rohkem kui 2000 inimest.