Kaja Kallas ning president Kersti KaljulaidFoto: Eesti Vabariigi presidendi kantselei/ Facebook: KerstiKaljulaid
Inimesed
6. september 2019, 16:55

FOTOD | Tenniseid ja roosakat kleiti kandnud president Kersti Kaljulaid kohtus Kaja Kallase ja Indrek Saarega (114)

President Kersti Kaljulaidil oli täna tegus päev: lisaks noore kultuuritegelase preemia üle andmisele Kadri Voorandile kohtus ta täna Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhtidega.

"Sügisese poliitikahooaja alguse ja Riigikogu avaistungi puhul kohtusin täna hommikul kõigepealt Reformierakonna juhi Kaja Kallasega ja seejärel Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhi Indrek Saarega," kirjutas Kaljulaid Facebookis ning lisas postitusele juurde ka kaunid pildid.

Kui sügisest trenditüüri juhiks Maarjamaa poliit-tippude mood, siis võiks väita, et sel sügisel on moes heledates toonides pikad kleidid ning nunnud tennised - täpselt seda kandsid kohtumisel nii Kaljulaid kui Kallas. 

Kaljulaid kohtus Kallase ja Saarega kandes tuhmroosat pikka kleiti, mille peale oli peenikese piha rõhutamiseks tõmmatud vöö, ja kleidiga ühte värvi mugavaid tenniseid. Kes ütles, et naised peavad kogu aeg kontsakingi kandma? Kallas kandis omakorda mustvalget täpilist kleiti, mida kaunistas piha ümber tõmmatud peenike musta värvi vöö. 

Tundub, et riietuses leppis president kokku ka Indrek Saarega, kes kandis kohtumisel presidendi kleidiga sama värvi ülikonda.