Billie Eilish Foto: AP/Scanpix
Inimesed
7. september 2019, 12:00

Billie Eilish paljastas, miks ta oma rinnapartiid varjab

Noor USA superstaar Billie Eilish on tuntud kotakate riiete poolest, kuid värskes intervjuus kinnitab ta, et tema eesmärk pole end deseksualiseerida.

Samuti ärritab Billie't (17) see, kui tema fännid mõnitavad neid tüdrukuid, kes armastavad liibuvaid rõivaid. "See ajab mind marru. Ma pean kandma suurt pluusi, et te mu tisside pärast ebamugavust ei tunneks!" väidab ta ajakirja Elle värskes numbris. "Ma sündisin DNAga, mis andis mulle vägevad tissid."

 
 
 
View this post on Instagram

“I’ve gotten to a point where I’m finally okay,” @billieeilish told ELLE for our Women in Music issue. “It’s not because I’m famous. It’s not because I have a little more money. It’s so many different things: growing up, people coming into your life, certain people leaving your life. For anybody who isn’t doing well, it will get better. Have hope. I did this shit with fame riding on my shoulders. Being famous is great, but it was horrible for a year. Now I love what I do, and I’m me again. The good me. And I love the eyes on me.” Link in bio for the full #ELLEWIM cover story.⁣ ⁣ ELLE October 2019:⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Cover star: @billieeilish⁣ Written by: @evebarlow⁣ Photographer: @yvanfabing⁣ Stylist: @annatrevelyan⁣ Wearing: @louisvuitton, @cartier⁣ Hair: @tammyyi⁣ Makeup: @robrumseymua⁣ Manicure: @jolene.b.nails⁣ Set Design: Bryan Porter at Owl & the Elephant @daysofourslides

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Eilishi sõnul on tema rinnad alati tähelepanu äratanud. Seetõttu eelistab ta neid varjata. "Hiljuti FaceTime'isin ühe lähedase sõbraga, kes on poiss, ja mul oli seljas maika. Tema õiendas: "Uhh, pane pluus selga!" Ütlesin, et mul ongi pluus seljas. Väiksemate tissidega tüdruk võib maikat kanda, aga kui mina täpselt samasuguse maika selga panen, sõimatakse mind litsiks, sest mu rinnad on suured. See on tobe! Särk on ju sama!"

18. detsembril saab Billie 18aastaseks. Võimalik, et see tähendab ka riietusstiili muutust. "Minust saab naine. Tahan oma keha näidata. Mis siis, kui ma tahan teha video, kus ma tahan ihaldusväärne välja näha? Ma ei räägi pornokast!" lisas ta. "Aga ma tean, et selle üle hakataks lärmi lööma. Ma tean, et inimesed ütleksid: "Ma ei pea temast enam üldse lugu.""