Woody Allen ja Scarlett JohanssonFoto: VIDA PRESS
Inimesed
7. september 2019, 11:00

Scarlett Johansson usub Woody Alleni süütust (1)

Scarlett Johansson kinnitas hiljutises intervjuus, et armastab ja usub Woody Allenit, keda viimase kasutütar süüdistab kunagises seksuaalses kuritarvitamises. "Teeksin Woodyga iga kell koostööd," ütles näitlejanna.

Mitmes Alleni filmis mänginud Johanssoni sõnad Hollywood Reporteris ärritasid Woody kunagise partneri Mia Farrow' tütart Dylan Farrow'd, kes on aastaid kinnitanud, et kasuisa Allen pilastas teda lapsepõlves.

"Eks me ole jah viimasest kahest aastast õppinud seda, et meeskiskjaid, kes "oma süütust kinnitavad", tuleb midagi kahtlustamata uskuda," säutsus Dylan Twitteris. 

Johansson on tuntud liikumiste #MeToo ja Time's Up kirgliku poolehoidjana. "Scarlett ei mõista veel kaugeltki seda probleemi, mille eestkõneleja ta enda sõnul on," märgib Dylan.

Mia Farrow' adopteeris kahenädalase Dylani 1985. aastal. 1991. aastal sai Farrow' uuest partnerist Woody Allenist tüdruku ametlik kasuisa. Dylan on kinnitanud, et 1992, kui ta oli seitsmene, viis Allen ta pööningule ja kuritarvitas teda seksuaalselt.

„Ta ütles, et heidaksin kõhuli ja mängiksin oma venna mängurongiga. Siis ründas ta mind seksuaalselt. Ta rääkis terve selle aja minuga ja sosistas, et olen hea tüdruk, et see on meievaheline saladus ja lubas, et läheme Pariisi ja ta minust saab staar tema filmides. Mäletan, kuidas mängurongi jõllitasin ja sellele keskendusin, kui see mööda pööningut oma ringi tegi. Ma ei suuda tänaseni mänguronge vaadata," kirjutas ta 2014. aastal New York Timesis. 

Dylani sõnul oli Allen teda alatasa vargsi sobimatult hellitanud. Režissöör on kasutütre väiteid kategooriliselt eitanud.