Kadi Poll AmeerikasFoto: Erakogu
Inimesed
5. september 2019, 17:26

TOHOH TONTI! Justin Bieber sattus Kadiahi reisivideosse: ta vabandas kohe viisakalt (7)

„Eesti laulu“ finalist Kadiah on hetkel Ameerikas puhkamas. Üks päev kujunes aga erilisemaks kui teised –  nimelt kohtus ta juhuslikult Justin Bieberiga.

„Mõtlesime, et matkame kurikuulsa Hollywoodi märgini ja valisime selleks matkaraja Wonder View Trail, kus esimeseks peatuseks on The Wisdom Tree ja teine lõpppeatus Hollywood Sign. Parkisime auto tee äärde, kus oli peale meie veel paar autot, kaasa arvatud üks roosa Lamborghini. Tegin sellest ka pilti – turist, nagu ma olen –, aga sain alles hiljem guugeldades teada, et tegelikult oli see auto Justin Bieberi oma, nädal tagasi ostetud,“ räägib Kadiah ehk Kadi Poll, kuidas juhuslikult maailmakuulsa lauljaga kohtus.

„Olime Wisdom Tree juures elukaaslasega kahekesi. Tegime kuulsa puuga pilti, kui elukaaslane mainis muuseas, et siin nõlva peal on üks paar ka peale meie. Me ei teinud sellest välja, alles pärast kodus nägin, et nad on ka minu maastikuvideo peale jäänud ja need olidki Justin ja Hailey,“ ütleb Kadi.


Enne matka jätkamist tegi Polli elukaaslane temast veel reisimälestuseks video. „See oligi hetk, kui Justin Bieber videosse kogemata sisse astus. Ta tahtis oma brändi Drew kleepse kirstule kleepida ja ei näinud, et me filmime. Kohe vabandas viisakalt. Andis meile ka ühe paberitäie kleepse. Seejärel tuli nõlva tagant välja ka tema naine Hailey ja liitus Justiniga. Soovisime neile ilusat õhtut ning jätkasime matka Hollywoodi märgi juurde.“

Kadi ütleb, et paljud inimesed uurivad temalt, miks nad koos Justini ja Haileyga pilti ei teinud. „See tundus tol hetkel kuidagi kohatu, sest ilmselt olid nad saanud avalikus kohas privaatselt aega veeta nii, et ükski paparatso ega turist neid ei tülitanud ning me ei tahtnud ka seda hetke rikkuda. Eestlase tagasihoidlikkus...“