Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 8. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päev sobib sportlikest üritustest osavõtuks, eriti head on sellised ettevõtmised, mis vajavad tugevat meeskonnavaimu. Kui tunned, et teised sind toetavad, oled paljuks võimeline.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Rebi end rutiinist välja, kohtu toredate sõpradega. Ühtmoodi hästi võib mõjuda nii avameelne vestlus hea inimesega kui ka seiklemine ja pidutsemine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vajad tähelepanu, eriti rõõmustavad sind vastassooliste imetlevad pilgud ja komplimendid. Et neid saavutada, pöörad tähelepanu nii oma välimusele kui ka käitumisele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Päris hästi mõjub sellisesse kohta minek, kus enamik inimesi on sulle võõrad. Uute tutvuste loomine võib osutuda põnevamaks, kui sa algul lootnud oled.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Lootsid, et täna on kergem päev, aga selgub, et tuleb veel nii mõnigi asi korda ajada enne, kui saad end lõdvaks lasta ning meeldivate asjadega tegeleda.

Neitsi
23. august – 22. september

Tujud on muutlikud ja sõltuvad sellest, millest tegelikult ei tohiks – kellegi teise tujudest. Sulle tundub, et su kaaslane käitub veidralt, kuna teda mõjutatakse.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi ei saagi aru, kui hea asjatundja sa oled, kui vaikselt omaette nokitsed. Kui aga kõva häälega oma teadmisi demonstreerid, siis kõik lausa ahhetavad vaimustusest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ei saa öelda, et edevus on pahe. Kuni teatava piirini on see hea. Edeval inimesel on kergem enesekindlust saavutada – niipea, kui talle tähelepanu pööratakse, tunneb ta end hästi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea aeg poode mööda kolamiseks või kodus riidekappide korrastamiseks – peegli ees erinevates riietes keerutamine tekitab meeldiva tunde, sest oled ju ilus!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sa nii umbes kuu jagu ajas tagasi vaatad, tundub olukord sulle uskumatu – viimastel nädalatel on su elu üsnagi palju muutunud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimesega, kes sind tüütab, ei ole mõtet liiga kenasti käituda, sest sel juhul ei saa ta ju mitte kuidagi aru, et olukord sulle päriselt ei meeldi. Ole tema suhtes reserveeritum.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hommikupoolikul oled väsinud ja tusane, õhtupoole hakkavad su tegemised aga igati ladusalt laabuma. Tahad teistele nii nõu kui ka jõuga päris palju abiks olla.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Merkuuri ja Pluuto trigoon toetab enesearendamist ja muudatuste tegemist. Tahtejõudu on ohtralt, oled võimeline halbadest harjumustest loobuma ning negatiivsetest emotsioonidest vabanema. Nii saad kergelt ja julgelt tulevikule vastu minna. Nii äri- kui armuasjus oled leidlik, uuendusmeelne ja riskialdis.