Kristo ja Ada suudlus haavas sügavalt Kerlit.Foto: Kuvatõmmis / TV3 saatest
Tele
5. september 2019, 16:29

RANNAMAJA ARMUKOLMNURK! Kerli: mõtlesin küll, et meil Kristoga oli kokkulepe, aga tema lihtsalt teeb niimoodi... (48)

"Ma mõtlesin küll, et meil Kristoga oli kokkulepe, aga tema lihtsalt teeb niimoodi..." räägib Kerli, kelle jaoks TV3 uus tõsielusari "Rannamaja" on muutunud südamete murdumise majaks. Kerli silmarõõmu Kristoga suudelnud Ada on aga kindel, et peomelus tekkinud tõmme on  vastastikune.

Kolm naist ja kolm meest idüllilises Noarootsi majakeses, eemal tsivilisatsioonist ja linnakärast. Kõlab peaaegu ideaalselt üheks romantiliseks seikluseks. Et noored kiiremini tuttavaks saaksid, toimus vallaliste pidu, kuhu lisaks saates osalejatele, Kerlile, Seidile, Merylinile, Silverile ja kahele nimekaimust Kristole olid kutsutud pidulised väljastpoolt.

Armastus esimesest silmapilgust või lihtsalt keemia?

Enne pidu oli aga noormeestel ja neidudel aega omavahel tuttavaks saada. Kerli ja Kristo pilgud kohtusid... ja teisedki saates osalejad märkasid, et nende vahel lööb sädemeid.

"Ma arvan, et pigem oli see keemia. Minu puhul vähemalt oli," räägib Kerli Õhtulehele. "Kui esimest korda Kristot nägin, läksid silmad särama," meenutab Kerli kohtumist. Kuigi noored lubasid teineteisele truudust, jäi nende armuseiklus lühikeseks.

Vallaliste pidu tõi kaasa jokkeri

Esimene saade tõi ootamatult mängu seitsmenda osaleja: Ada, kes oli tulnud uudistama sotsiaalmeedias väljakuulutatud "Vallaliste peole". Neiuke oli peole tulnud sõbranna ja vanaema soovitusel. Ada saabus pidutsema koos kahe sõbrannaga. "Keegi meist kolmest ei teadnud, missuguseks see lihtne suvepidu kujuneb," räägib Ada Õhtulehele. "Mõtlesime lihtsalt taustaks olla. Jõudsime kohale ja meile anti lepingud pihku, et annaksime nõusoleku filmida Eesti tõsieluseriaali."

"Olime Noarootsi jõudnud, ega me ei hakka siis tagasi sõitma," sõnab  Ada. "Ikka läksin vaatasin, mis seal peol oli. Alles siis, kohale jõudes saime aru, mis seal reaalselt toimub. Kindlasti oli see äge kogemus. Eesti oma saade. Ikka tahaks vaadata, mis seal tehakse ja kuidas see kujuneb."

Ada lausub, et Kristoga kohtudes ei olnud tal teada, et mees oli end juba kellelegi teisele lubanud. Peole jõudes oli Seidi see, kes uuris Adalt, kas tollele Kristo meeldib. "Selleks ajaks olin Kristoga juba suhelnud, teadmata, et neil Kerliga mingi teema on, et nad on paaridesse jagunenud," vabandab Ada.

Seidi käest sai Ada teada, et Kristo on "Kerli oma". "Selleks ajaks mul Kristoga flirt juba käis," räägib Ada ja kinnitab, et peomelus said mõlemad kohe aru, et tõmme on vastastikune. "Täiskasvanud mees, ise teeb oma otsuseid ja ega mina siis oma tundeid hakka kellegi teise järgi mängima või välja näitama," lausub neiu. "Ma ise tunnen. Selle põhjal läksin!"

Adale heitis silma ka Silverile. "Mul on silmad peas – Silver on väga ilus mees," sõnab Ada. "Aga kui ma bussist välja tulin ja ümber nurga astusin, siis jäi Kristo mulle kohe silma: mõtlesin, et see mees on kloun, temaga saab nalja. Ta oli kõige elavam. Temast õhkus elu ja nalja. Mulle jäävad huumorisoonega ja naljakad mehed kohe silma. Tegime kohe suure kalli. Silmadega hakkas see mängimine meil kohe pihta. Eks Silver oli ilus mees, ma ei hakka valetama. Aga tõmme oli siiski Kristoga," ütleb neiu. 

Peol olles tarvitati ka alkoholi, kuid selles ei näe Ada probleemi. "Kui ma bussist maha astusin, ei olnud ma tilkagi joonud. Palju tema oli joonud, ei oska mina kommenteerida. Minul ei olnud hommikul ärgates mitte kuidagi piinlik. See, mis telekas näidatakse, on ainult üks neljandik sellest, mis tegelikult toimus. See ei olnud nii hull, mis telekas välja paistab. Mul ei olnud ei kahetsust ega pohmelli järgmisel hommikul. Oli lihtsalt hea olla!"

Kas Kristo ja Ada suudlusest, mida ka televaataja nägi, jõudis asi ka kaugemale? Ada jääb vastuse võlgu. "Esimeses saates seda näha ei olnud, teistest saadetest ei oska ma midagi öelda," lausub ta kavalalt. 

Kerli süda murdus

Kerli tunnistab, et Ada saabumine võtteplatsile lõi kõik sassi. "Ütleme ausalt, et päris tigedaks tegi ja pettumus oli ka ikka väga suur," ei hoia neiu end tagasi. "Ma mõtlesin küll, et meil Kristoga oli kokkulepe, aga tema lihtsalt teeb niimoodi... Olime mõlemad ülikindlad selles kokkuleppes. Veel enne pidu arutasime, et lähme ja tuleme koos."

Noormees ise väitis Kerlile peojärgsel hommikul, et ei mäletagi seda hetke, et oleks Ada majja kutsunud.

Kas Kerli oli selleks valmis, et peab tõsieluseriaalis noormehe pärast pisaraid valama? "Ma ei mõelnudki selle peale, et lähen saatesse ja armun kõrvuni ja leian raudselt kellegi. Mõtlesin, et ehk on keegi selline, kes sobiks," räägib Kerli.

Kui Ada koos teiste pidulistega võtteplatsile bussiga saabus, oli Kerli isegi neiuga pisut juttu puhunud, aga sai õige pea aru, mis toimuma hakkab. 

Kas "Rannamajja" oli ühte neiut veel vaja, ei ole Kerli eriti kindel. "Ta ei olnud seal eriti Kristo pärast, kui ta ühe juurest seal teise juurde jooksis," tuletab Kerli meelde Ada käitumist peol.

Kristo kommentaari ei õnnestunud Õhtulehel artikli avaldamise ajaks saada.