Inimesed
4. september 2019, 21:16

HIIGELGALERII | Kaheksa aastat teatrit - Tallinna kuumim ööklubi tähistab sünnipäeva pöörase peoga! (4)

Ahhetama panevad tantsunumbrid, rahvusvahelised artistid, Eesti meelelahutuse koorekiht ja loomulikult heas seltskonnas veedetud lugematud peoõhtud - Tallinna kuumim ööklubi saab kaheksa aastaseks!
Kaheksa aastat teatrit Klubis Teater! Foto: Harry Tiits

Juba sel reedel, 6. septembril tähistab Klubi Teater sünnipäeva ja ootab sel puhul kõiki endale külla! Aga enne veel, kui saate osa suurejoonelisest sünnipäevast ja räppar Reketi livest, on aeg aga teha tagasivaade kaheksale Klubi Teater unustamatule aastale.

Kaheksa aastat teatrit Klubis Teater! Kristjan Kasearu peolainel.

Uku Suviste, Tanel Padar, Krista Lensin, Getter Jaani, Merle Palmiste, Kati Toots, Kristjan Kasearu, Paljas Porgand jpt. Nimekiri Klubi Teater aastatepikkustest sõpradest võiks jätkuda kilomeetreid.

Kaheksa aasta jooksul on Klubi Teater olnud meelispaigaks paljudele avaliku elu tegelastele, kui ka kõikidele kvaliteetse meelelahutuse hindajatele. Rahvusvaheliselt tuntud DJ'd ja live esinejad on vaid üheks meelelahutusprogrammi osaks, mis Klubis Teater igal nädalavahetusel külastajaid ees ootab.

See ajaloolistes ruumides asuv ööklubi on Tallinna ööelu tõeline teemant ning alustab juba sel reedel särava sünnipäevapeoga oma üheksandat tegevusaastat. Muusikud Kuubalt, Brasiiiliast ja loomulikult Eestist - 6.septembril toimuv sünnipäev kulmineerub räppar Reketi livega! Näeme juba reedel!

Kaheksa aastat teatrit Klubis Teater! Karude dünastia.