Robert PattinsonFoto: Robin Roots
Inimesed
4. september 2019, 19:17

Robert Pattinson tuli Tallinnasse filmima maruvihasena: kartsin, et see rikub kõik ära (8)

Robert Pattinson, kes suvel Eestis Christopher Nolani uue filmi "Tenet" võtetel kaasa lõi, tunnistab Variety'le antud intervjuus, et ei suutnud mai keskel iseenda guugeldamist lõpetada. 

Mees lendas Los Angelesist Prantsusmaale Cannes'i filmifestivalile, kui tuli avalikuks info, et ta hakkab kehastama Batmani. Sel hetkel polnud Pattinson Batmani rolli isegi kandideerinud ja ta kartis, et see hirmutab Warner Brosi inimesed ära ja nad ei palkagi teda. "Kui see info lekkis olin ma kuradi vihane. Kõik olid vihased. Mu tiim oli paanikas. Ma arvasin, et see rikub kõik ära," ütleb ta Variety intervjuus. 

Peagi tuli Pattinson Tallinnasse, et filmida siin "Tenetit". Tallinnas jälitasid Pattinsoni paparatsod. Pärast "Twilightis" mängimist, paljastab Pattinson, jälitasid paparatsod teda pidevalt mehe igapäevategemistes. Nüüdseks on tema sõnul Instagram elu niivõrd üle võtnud, et Batmani rolli mängima hakates ta salafotograafide pärast ei muretse - internetis on suurtest staaridest lihtsalt nii palju tasuta fotomaterjali saadaval. "Minust on nii palju pilte, kus ma ostan musta nokkmütsi kandes limonaadi või reede õhtul šokolaadi."

Nagu Bruce Wayne'il, Batmanil, on ka Pattinsonil oma Batcave. "Ma tegin inimeste jaoks enese jälitamise võimatuks. Minu maja ees ei ole mõtet passida, sest ma lihtsalt ei tule välja."