Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 7. august (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu tegevus vajab süstematiseerimist ja korrastamist. Asjatule rahmeldamisele pole mõtet aega raisata, sest olulist tegevus on palju.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind paelub uute tutvuste loomine, elu põnevamaks muutmine. Ära siiski ettevaatust unusta – esialgu ei tasu ka kõige meeldivamate võõraste suhtes liiga avatud ja usaldav olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi, kes on sinu eest seisnud, võib tunda nördimust, sest vajab nüüd abi, sina aga ei tee seda märkamagi! Püüa empaatiavõimet arendada ja toeta seda, kes tuge vajab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuigi sul on tegemist küllaga, tunned igavust emotsionaalses plaanis. Pealiskaudne suhtlemine paljude inimestega ei anna sulle midagi, usalduslik vestlus sõbraga aga küll.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Seoses uute huvitavate suhetega haarab sind suur tahtmine end ilusana tunda, ka üsna julgete muutuste tegemine oma välimuses peaks päris hästi õnnestuma.

Neitsi
23. august – 22. september

Proovi sõbraga omavahel rääkida, ennast avada ja oma tundeid analüüsida. Kui oma probleemidest valju häälega räägid, tekivad sul paremad mõtted nende ületamiseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Need asjad, mida teha saad, ei ole kuigi huvitavad. Neid jälle, mis põnevad tunduks, ei saa sa mingitel teistest inimestest tingitud põhjustel ette võtta ja see teeb meele mõruks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Midagi suurt ja head oleks justkui tulemas. Aimad ja tunned seda, aga paraku ei jõua see veel täna kätte. Sind täidab ärevus ja ootuse tunne.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mingi juba varem käima lükatud ettevõtmine ei pruugi enam sada protsenti sinu plaani kohaselt sujuda. Ka selle lõpptulemus võib olla esmalt ette kujutatust üsna erinev.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tundub, et teised inimesed käituvad kuidagi veidralt või siis pole nad piisavalt hoolikad. Sa ei suuda kaaslasi eriti usaldada, koguaeg on tunne, et pead teiste tegemisi kontrollima.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Selleks, et olla õnnelik, on väga oluline vanadest asjadest lõplikult lahti lasta. Kui sa mineviku varjudest muidu üle ei saa, kasuta spetsialisti nõuandeid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõne inimesega suhtlemine võtab palju energiat ja uute tutvuste loomine ei pruugi hästi õnnestuda. Hoidu sõprade-tuttavate ringi, säästa end ebaolulisestest toimingutest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Mõnes valdkonnas tahaksid uuel eluaastal vanaviisi jätkata, ent on asju, milles hoopis muudatusi naudid. Kindlasti tasub proovida uute hobidega tegelemist, alati on arendav ka õppimine. Äriasjus vajad distsipliini – mõnikord on tahtmine kõigele käega lüüa ja sõpradega pidutsema minna, hiljem aga kahetsed oma laiskust.