Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 6. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui tahad õnnelik olla, tee panus inimesele, kellega oled kaua koos olnud. Isegi juhul, kui ta ei paku sulle 100% seda, mida sa lähisuhtelt ootaksid. Kõik võib muutuda paremuse suunas.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

p>Pead näitama, et võtad kohustusi tõsiselt. Kui miski raske tundub, õpi seda tegema, ära proovi keerukast ülesandest kõrvale hiilida, muidu ei võeta sind enam piisavalt tõsiselt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ei ole mõtet turtsuda ja pirtsutada sellega, keda tegelikult armastad. Ole hea ja armas, näita oma mõistvust ja hoolivust, suudad karid suhetes ületada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegevustes, millesse täna segatud oled, tunned end koduselt ja hästi. Kõik, mida pead tegema, on varem järele proovitud, saad nüüdki suurepäraselt hakkama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad kuhjaga komplimente. Ära võta kõike, mida sulle öeldakse, puhta kullana, sest keegi võib proovida sind mõjutada, et seisaksid otsutavates võitlustes tema kõrval.

Neitsi
23. august – 22. september

Veenuse ja Pluuto trigoon teeb suhted kirglikuks. Sul on jõudu armastamiseks, ka julged nüüd end siiralt avada. Usaldus tähendab, et oled hingeliselt alasti ja haavatav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad ohjad enda kätte haarata ja väga kiiret sõitu teha! Sinus on energiat ja tegutsemistahet, kui juba midagi alustad, siis teed seda tohutu õhinaga.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind hämmastavad küsimused, mida sulle esitatakse. Need on nii naiivsed ja pealiskaudsed! Püüa elu mitte liiga tõsiselt võtta, naera totakate olukordade üle.

Ambur
22. november – 21. detsember

Töönädalat on raske lõpuni vedada – laiskus hakkab maad võtma. Aeg lendab unistades, samas jäävad mingid selle nädala ülesanded järgmise nädala varna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled otsustanud midagi enda juures põhjalikult muuta ja alustadki nüüd sellega. Algus pole mitte raske, vaid põnev, rõhku peaksid panema aga sellele, et järjekindel olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad õnneliku võimaluse tegevusvälja avardamiseks. Sinus on julgust, pealehakkamist ja seikluslusti. Võid kohata kasulikke inimesi. Soodne aeg reisi või õpingute alustamiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled midagi olulist valmis saanud, aga tekitab meelehärmi, et keegi ei pane seda tähelegi. Ei tasu imestada – inimesed on oma tegemistega hõivatud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algamas on tähelepanuväärne, üllatusi ja huvitavaid arenguvõimalusi pakkuv eluaastaring. Mine julgelt elule vastu, seikle ja naudi, ent ära kaota seejuures reaalsustaju ja alalhoidlikkust – kogu kartmatuse juures ei tohi end siiski ohtu seada. Energiatase on kõrge, nii raha- kui armuasjus oled võimeline lausa uuele tasandile jõudma.

Astroloog Maria Angel