„Rannamaja“ osalised. Vasakult: Kristo (Kito), Kerli, Kristo, Merylin, Silver, Seidi.Foto: Kalev Lilleorg/TV3
Tele
4. september 2019, 21:00

„Rannamaja“ osalised vastavad: kui palju on saates reaalsust ning miks Ada lõi kiilu Kristo ja Kerli vahele (22)

Eesti uue suhte-reality „Rannamaja“ esimene osa on nüüdseks teleekraanidele jõudnud. Eellinastusel vastasid saateosalised nii külaliste kui ka majakaaslaste küsimustele.

Tõsielusaadete puhul mõeldakse tihti, kui palju on selles reaalsust ning kui palju on lihtsalt põnevuse tarbeks kokku lõigatud. Seidi tunnistab, et tundis saates ühe sellise hetke ära küll. „Kui ütlesin, et ilus naeratus, siis see ei olnud üldse poisi, vaid Merylini kohta,“ avaldab ta.

Saate lõpus majaelanikega liitunud Ada sõnab, et ta ei taha, et tema vanemad ja vanavanemad juba esimest osa vaataksid, rääkimata kõikidest järgnevatest. „See on kohutav. Mõtlesin, miks mu kohta nii halvasti öeldakse, aga nüüd pean teie kõigiga nõustuma,“ tunnistab ta.

Kerli jääb mõtlikuks, kui temalt uurida, mis tunded teda valdasid, kui ta nägi, kuidas ta Ada ja Kristo flirtimisele reageeris. „Natuke imelik oli ennast vaadata. Ma ei ütleks, et tunded esile tulid, aga võib-olla on see lihtsalt veidi valus mälestus.“

Küll aga tahtis Kerli teada, miks Ada tema ja Kristo vahele tuli, kuigi ta teadis, et nad teineteisele meeldivad. „Siin on mul küsimus, miks alati naised liistule võetakse. Alguses ma seda ei teadnud," räägib Ada. „Seidi küsis mu käest, kas mulle meeldib Kristo, ja vastasin jah ning küsisin ega ometi tal midagi Kristoga pole. Ta ütles, et ei, aga Kerlil on. Kuid selleks ajaks olime Kristoga juba suhelnud. Tundsin, et ta on täiskasvanud mees ja teeb oma otsused ise ning mina olen täiskasvanud naine ega pea selles hetkes mõtlema kellegi teise kui ainult enda peale.“