Linda HamiltonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
4. september 2019, 10:53

Linda Hamilton on elanud seksita viimased 15 aastat (12)

"Terminaatori" täht Linda Hamilton (62), kes peatselt astub üles saaga uues osas, tunnistab New York Timesi intervjuus, et on ligi kaks aastakümmet tsölibaadis elanud.

1999. aastal läks Hamilton lahku oma teisest abikaasast, "Terminaatori" režissöörist James Cameronist, kellega tal on 26aastane tütar Josephine. "Olen vähemalt 15 aastat tsölibaadis elanud," rääkis näitlejanna värskes intervjuus. "Arvepidamine kaob käest, sest see pole üldse tähtis - vähemalt minu jaoks. Olen iga päev oma maailma ja sealsete inimestega väga romantilistes suhetes."

Linda, kel on esimesest abielust  29aastane poeg Dalton, taandus Hollywoodist 2012. aastal ning elab enda sõnul värvikirevas New Orleansi ridaelamus. Seltsi pakuvad talle koerad Turk ja Noodle. "Ma ei tea teist inimest, kes nii väga üksiolekut armastaks."

Rollipakkumist uude filmi "Terminaator: Sünge saatus", mille lavastab Tim Miller ja mille produtsendiks on Cameron, kaalus Hamilton enda sõnul poolteist kuud. "Ma polnud kindel, kas ma seda ikka tahan. Ma ei tahtnud, et see näeks häbitu rahaahnusena välja. Elan vaikset ja imetoredat elu, kus ma pole mingi staar, ja siis pead tõesti mõtlema: kas ma tõesti tahan seda uuesti 15 minutilise kuulsuse vastu vahetada?"

"Terminaator: Sünge saatus" jõuab Eestis ekraanile 1. novembril.