Kristen 30. augustil 2019 Veneetsia filmifestivalil oma uudisteose "Seberg" esilinastusel. Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
3. september 2019, 14:30

Kristen Stewartit hoiatati, et lesbisuhted rikuvad tema karjääri (4)

Kristen Stewart paljastab värskes intervjuus, et teda on manitsetud: kui ta oma sõbratariga käest kinni käib, rikub ta oma karjäärišansid.

"Videviku" tähel tekkis vampiirisaaga võtteil armulugu ekraanipartner Robert Pattinsoniga, kuid pärast skandaalset vahelejäämist abielus režissööri Rupert Sandersiga on ta eelistanud naisi. Praegu käib Kristen modell Stella Maxwelliga.

"Mulle on näkku öeldud: "Ole kena, tee endale heategu ja ära käi oma sõbratariga avalikkuse ees käsikäes, siis sa võid saada rolli mõnes Marveli filmis." Selliste inimestega ma küll koos töötada ei taha," ütles Stewart Harper's Bazaari intervjuus. Näitlejatar soovib elu nautida ning mitte oma olemust varjata, sest salatsemine on rusuv. 

Stewart lisas, et tema seksuaalsus on paljudele pinnuks silmas. "Mulle räägiti vana kooli suhtumisest: sa tahad oma karjääri ja edu ja produktiivsust kaitsta; maailmas on inimesi, kellele sa ei meeldi, ja neile ei meeldi, et sa käid tüdrukutega, ja neile ei meeldi, et sa end end nõndanimetatud lesbina ei identifitseeri, aga et sa ei identifitseeri end ka nõndanimetatud heteroseksuaalina. Aga inimestele meeldib kõike täpselt teada, nii et kes kurat sa siis oled?!"

Kristen usub, et evolutsiooni tulemusel muutume me kõik hästi ebamääraseks. "Ja see on väga kihvt."