Liam GallagherFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. september 2019, 13:30

Liam Gallagher valmistub kolmandat korda abielluma (2)

Oasise rokkar Liam Gallagher kihlus The Suni andmeil augustis oma kauase sõbratari Debbie Gwytheriga.

Briti kõmulehele on teada, et 46aastane muusik libistas oma kallimale kihlasõrmuse sõrme Amalfi rannikul puhates. Reisil olevat kaasas olnud ka Liami ema Peggie, kes olevat üliõnnelik, et poeg oma 37aastasest pruudist ausat naist teha tahab. Armuloo süttides oli Debbie Liami isiklik assistent. Nad on koos olnud umbes kuus aastat.

Mullu augustis avaldas The Sun oma veebiküljel video, kus Gallagher oma sõbratarile ööklubi koridoris kõri kallale kargab.

Rokkstaaril on seljataga kaks abielu: näitleja ja laulja Patsy Kensiti ning ansambli All Saints laulja Nicole Appletoniga. Kensitiga abiellus Liam 1997. aasta aprillis, kuid järgmise aasta märtsis tõi Lisa Moorishi nimeline naine ilmale rokkari tütre Molly. Liam kohtus Mollyga esmakordselt alles 2018. aasta mais.

Gallagheri ja Kensiti poeg Lennon Francis saab 13. septembril 20aastaseks. Abielust Appletoniga on Liamil 18aastane poeg Gene. Ka teise abielu ajal sündis tal kõrvalhüppest tütar. Gemma ema on New York Timesi ajakirjanik Liza Ghorbani.