Maarja-Liis Ilus ja Fred KriegerFoto: Teet Malsroos
Inimesed
3. september 2019, 11:54

OOTUSÄREV AEG: Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger saavad teise lapse? (21)

Möödunud aasta alguses tervitasid Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger oma esimest last, pisitütar Irist. Nüüd ootab paarike aga taas perelisa. Maarja ja Fred lapseootuse kuuldust aga ei kommenteeri. 

Jutud Maarja lapseootusest on ringelnud juba paar kuud. Viimastel esinemistel, näiteks Ivo Linna juubelikontserdil ja Ööbikuoru villas toimunud ülesastumisel, on Maarja kandnud lohvakat riietust ja kõhtu hoolikalt peitnud. Õhtulehele teadaolevalt peaks Maarjal käsil olema umbes kuues raseduskuu. 

Kuuldes, et helistab Õhtulehe ajakirjanik, ütleb Maarja, et tal on kiire, ta ei soovi midagi kommenteerida, ja katkestab kõne. Ka Fred katkestab telefonikõne, kui kuuleb, millest rääkida soovitakse. 

Kroonikale on saadetud aga nädalavahetusel Haabneeme rannas tehtud foto, kus Maarja-Liis koos perega suve naudib ja tema beebikõht on juba täitsa nähtav. 

Mullu novembris Anne&Stiilile antud intervjuus võttis Maarja esimese lapse saamise loo lühidalt kokku lausega "Sada aastat lasi ta end oodata ja siis lõpuks tuli." Ta tunnistas tookord: "Kuid oli hetki, mil mõtlesin: aga mis siis, kui see laps ei tulegi…?!"

"Kui beebiootusest teada sain, löristasin nutta ja mõtlesin, mismoodi nüüd kõik edasi läheb ja kuidas hoida seda esialgu enda teada," rääkis Maarja veel novembris. "Kuid ma ei arvanud kunagi, et lapseootele jäämine võib võtta nii kaua aega. Mõtlesin, et kui juba sünnib otsus, siis see juhtubki, väga kiiresti."