Justin Bieber 2009. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
3. september 2019, 11:20

Bieber süüdistab oma narkosõltuvuses ja naistepõlguses lapsstaari elu (6)

Justin Bieber on varem avameelselt rääkinud oma depressioonist, ärevushäirest ja keskendumisraskustest. Nüüd avaldas laulja sotsiaalmeedias pika postituse, milles lahkab lapsena kuulsaks saamise halba mõju oma hilisemale elule.

13aastaselt üle maailma tuntuks saanud Bieber (25) nentis, et oli üles kasvanud ebastabiilses kodus. Vanemad olid olnud verinoored, läksid pärast poja sündi lahku, raha neil polnud, küll aga jagus mässumeelsust. Justin sai aga kahe aastaga superstaariks, kes võis endale lubada kõike, mida tahtis. "Kogu mu elu pöördus pea peale." 

 
 
 
View this post on Instagram

Hope you find time to read this it’s from my heart

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kuulsus hakkas Justinile pähe. "Miljonid kinnitasid, kui väga nad mind armastavad ja kui kihvt ma olen. Kuuled noore poisina neid jutte piisavalt palju ja hakkadki uskuma."

Pöörase kuulsuse, aga ka artistielu teiste varjukülgede tõttu hakkas Bieber 19aastaselt kangetest narkootikumidest abi otsima. Enda sõnul kuritarvitas Justin kõiki oma inimsuhteid ja ilmutas naiste vastu lugupidamatust. "Muutusin tõrksaks [...] ja vihaseks. Hoidsin distantsi kõigist, kes mind armastasid, ja varjusin kesta taha, kes minust saanud oli. Tundsin, et mingit muutust ei saa eales tulla."

Justin usub, et kuulsus kahjustas tema isiklikku arengut. Ta ei õppinud vastutama ega kogunud eluks vajalikke oskusi. "Kõik tehti mulle ette-taha ära." Nunnust paipoisist sai kraade, keda kogu maailm paistis põlgavat.

"Mul on kulunud aastaid, et kõigist neist hirmsatest otsustest välja tulla, katkised suhted ära parandada ja suhteharjumusi muuta. Õnneks on Jumal õnnistanud mind harukordsete inimestega, kes mind armastavad," lisas Justin. Abielu modell Hailey Baldwiniga on superstaaril aidanud eluga edasi minna. Ühtlasi on see elukool. "Õpid kannatlikkust, usaldust, pühendumust, heasüdamlikkust, alandlikkust ja kõike seda, mida on vaja, et saada väärt meheks."

Bieber innustab fänne alati võitlust jätkama. "Jeesus armastab teid. Olge juba täna head, olge juba täna vaprad ja armastage inimesi juba täna mitte oma mõõdupuude järgi, vaid Issanda täiusliku ja vankumatu armastusega."