Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 5. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Parem, kui saad kohustused tagaplaanile jätta ja täiel rinnal huvialadele pühenduda – just meelistegevuste kaudu leiad uusi võimalusi ja sõlmid kontakte autoriteetsete isikutega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid avastada uue valdkonna. Õigemini, oled sellega ka varem kokku puutunud, aga näed nüüd asja teise nurga alt ja hakkad mõtlema, kuidas sellest rahalist kasu saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Üks otsus sai tehtud juba hulk aega tagasi. Et see oli õige, muutub sulle päev-päevalt aina selgemaks, see annab enesekindlust ja jõudu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ühest küljest oled küll alati kindel olnud, et lähisugulased sind armastavad, aga kuna sulle tundub, et nemad sinust aru ei saa, tahaksid ka ise samaga vastata.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui tunned, et ei tea täpselt, kuidas edasi liikuda, astu samm tagasi, ja mõtle, kuidas suhtusid asjade käiku eile. Või eelmisel nädalal. Või kuu aega tagasi.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui oled suuremas seltskonnas, kasuta juhust, et inimestega tutvuda ja sind huvitavatel teemadel maad kuulata. Oled milleski algaja, aga su ümber on edasijõudnuid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi inimene, kellega kuulute samasse ringkonda, üritab olukorda parandada ja lepitada sind nendega, kellega sa viimasel ajal kehvasti läbi oled saanud. Hinda tema jõupingutusi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära võta elu kui pidevat võitlust, sest sellise suhtumisega annad rivaalidelegi märku, et on aeg taaskord kähmlema hakata. Proovi parem naeratada neilegi, kes sinuga nõus ei ole.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled praegusele ajale planeerinud mitu ettevõtmist, et aga ajagraafikust kinni pidamine mitmetel põhjustel ei õnnestu, muutub olukord närviliseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Merkuuri ja Saturni trigooni mõjul tunned end tasakaalukalt ja kindlalt. Teed plaane kaine mõistusega, päev sobib hästi läbirääkimiste pidamiseks mõjukate isikutega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Puutud kokku sugulastega, tõenäoliselt tuleb sul nendega koos mingi tõsisem töö ette võtta. See ei ole sinu algatus, nii et ära hakka teisi õpetama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõik on kenasti läbi mõeldud ja saavutad oma käitumisega täpselt selle eesmärgi, mida oled vargsi plaaninud. Tunned, et olukord on üsnagi tugevasti sinu kontrolli all.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Lähed uuele eluaastale julgelt vastu. Energiatase on kõrge, sul on palju plaane, mille teoks tegemine peaks kenasti õnnestuma. Töö- ja äriasjus saad teha uuendusi, tegevust arendada ja laiendada. Minevikus õpitut tasub meenutada. Tekib olukordi, kus varasemad kogemused sulle teiste ees eelise annavad.