Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 4. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui avastad, et keegi sinuga manipuleerida üritab, lähed ikkagi tema mänguga kaasa. See, et sa ei näita välja, millist infot omad, viib sind paremini edasi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled olnud kannatlik kellegi suhtes, kes tüütab sind, et oma muredest ja raskest elust rääkida. Täna võib juhtuda, et su kannatus katkeb ning sunnid teda vaikima.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled kellelegi haiget teinud. Võimalik, et üldse mitte meelega, kuid olukorda see teadmine siiski ei lahenda. Isegi, kui ta pahane on ja blokib, proovi ikkagi temaga rääkida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära võta kaalukate otsuste tegemist ainult enda peale. Kui ka teisi puudutavad asjad üksipäini valmis vusserdad, pead selle kõige eest hiljem ka üksinda vastutama.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui vähegi hoolikas olnud oled, siis peaks sul täna olema võimalik rahulikult tööd teha ja piisavalt keskenduda. Kõik peaks kulgema sinu plaanide kohaselt.

Neitsi
23. august – 22. september

Kogetud negatiivsed emotsioonid, vihastamised ja solvumised segavad õnnelik olemast. Pead midagi ette võtma selleks, et minevikust lahti lasta ja hetkele keskenduda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ehkki nädal on vaid poole peal, võid tunda väsimust. Tähtis on, et annaksid endale piisavalt puhkust. Ära raiska öötunde arvutis istumisele ega millele tahes muule.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad selgeks mõelda sind rahutuks teinud probleemid, eriti need, mis on seotud emotsioonidega. Suudad tunded lahti mõtestada, nüüd on kergem neid mõistusega suunata.

Ambur
22. november – 21. detsember

On oht, et jääd aja planeerimisel hätta. Kipud olema liiga optimistlik, paraku kulgeb tööülesannete täitmine märksa aeglasemalt, kui sa oletasid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb palju rahmeldamist, teed iseenda või sõprade heaks mingit tööd, mis on füüsiliselt raske. Tunned end hästi, sest saad ära töö, mille tulemus on käega katsutav.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Saad rohkem ka iseendale mõelda. Kui sa vahepeal treenimise unarusse jätnud oled, võiksid sellega uuesti alustada ja lausa mõnda uut spordiala proovida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Veedad aega seltskondlikult ja võimalik on uute tutvuste sõlmimine, samas võid avastada kelleski, keda juba ammu põgusalt tunned, huvitava ja võluva persooni.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Kuigi uuel aastaringil tuleb kõvasti tööd murda, saad pinged loominguga tegeledes maha laadida. Võid avastada enda juures andeid, millest sul varem aimugi ei olnud. Võimalikud on muudatused sõprade ridades – kellegagi lähed maailmavaatelistes küsimustes riidu, ent leiad uusi tuttavaid.