Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. september 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 3. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kriitikat südamesse võtta ei tasu, aga hea oleks märgata, et selles peitub enamasti ka tükk tõtt. Inimesed sinu ümber ei ole pahatahtlikud, keegi neist oskab head nõu anda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad oma tegevuse täpselt ajastada. See tagab sulle edu kärsitumate konkurentide ees, kes kipuvad liiga kiiresti otsustavaid samme astuma.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ära karda, et oled ainuke, kes kõigest õigesti aru saab, on ka teisi asjalikke ja püüdlikke inimesi, jaga teadmisi ja kogemusi nendega ja koostöö sujub.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõttetöösse süvenemise päev. Merkuuri ja Marsi ühendus annab ühtaegu mõtlemisvõimet, tahtejõudu ja visadust. Tahad üksinda olla ja tegutseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea päev pikemaajaliste äriplaanide paika panemiseks. See, mida mõtled ja tunned, mõjutab sind eelseisvate nädalate vältel, seega ei tohi äevaniisama raisata.

Neitsi
23. august – 22. september

Pead ennast maksma panema, oma arvamuse välja ütlema ja sellele truuks jääma ka siis, kui see leiab tugevat vastuseisu. Leebus ja järeleandlikkus võib tuua probleeme tulevikus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sinu töö kujutab endast üksinda nokitsemist, on see praegu viljakas. Kui aga pead palju koostööd tegema, võib tekkida tühja koha pealt tülitsemist.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa oskad teistega arvestada, aga pead praegu endale siiski sisendama, et kõige olulisem inimene maailmas oled sina ise. Hoia ennast ja tegutse iseenda huvisid esikohale seades.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled tänast päeva juba jupp aega oodanud, sest loodad kohata kedagi, kes on sind millalgi väga õnnelikuks teinud. Paraku ei pruugi tänane kohtumine roosiliseks kujuneda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sa armastad iseennast, annad teistelegi võimaluse seda teha. Eks sinagi oled vigu teinud, aga ega keegi ole täiuslik. Hoia end ning mõtle, kuidas elukvaliteeti parandada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööl läheb tuliseks. Pead oma koha eest võitlema, see võib kaasa tuua lahkhelisid ja sõnasõdu. Eriti keerukas on olukord juhul, kui sul on armulugu kellegagi kolleegidest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pinnapealsel vaatlemisel ei saa teised üldse aru, mida sa endast kujutad. Jätad tagasihoidliku mulje, samas aga mõtled, mismoodi sul oleks võimalik olukord enda kasuks kallutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastal on mõistus ja tunded kenasti tasakaalus. Ka õnnestub hästi aja planeerimine, nii leiad seda nii töö murdmiseks kui ka hobidega tegelemiseks ning reisimisekski. Võimalik, et alustad uut äri omapärases valdkonnas. Julgus erineda toob sulle palju poolehoidjaid, aga ka mõningaid kritiseerijaid.