Foto: Pexels.com
Saund
2. september 2019, 16:17

VIDEO | Laval plahvatanud pürotehnika tappis 30aastase poptähe (11)

Hispaania laulja ja tantsija Joana Sainz Garcia sai pühapäevasel kontserdil surma, kui pürotehnika tema lähedal plahvatas.

BBC Newsi teatel esines 30aastane Joana eile öösel kell 2 kohaliku aja järgi Super Hollywood Orchestra saatel Madridi lähedal Las Berlanases, kui tema lähedal paiknenud lavapürotehnikaseade plahvatas. Hirmsat õnnetust nägi pealt tuhatkond vaatajat. Teadvusetu lauljatar viidi haiglasse, kus jäi vaid üle konstateerida tema surma.

Joana oli 15liikmelise Super Hollywood Orchestra põhitantsija ja koreograaf. Grupp, milles esinesid lauljad, muusikud ja tantsijad, oli kutsutud nelja päeva pikkuse Las Berlanase festivali lõpuesinejaks. Sotsiaalmeedias avaldatud videoklipp näitab hetke, mil pürotehnika plahvatas ja Sainz Garcia põrandale varises. El Diario Montanese teatel üritasid rahva hulgas viibinud arst ja õde lauljatari enne parameedikute saabumist aidata. 

Promootorfirma Prones 1SL esindaja Isidro Lopez väitis, et samasuguseid pürotehnikaseadmeid on kollektiiv kasutanud oma šõudes 5-6 aastat. Selle aja jooksul pole olnud ainsatki intsidenti.