Tele

„Kuuuurija“ paljastab, miks tuhanded lahutatud abielupaarid oma varast ilma võivad jääda (23)

LISA KOMMENTAAR

Nüit4. september 2019, 12:51
Om selge, miks kevadel isegi Ekre ühines kartelli mingi põõrdumisega Lustikummuti vasta- Katrin on ohtlikum, kui Kapo ja Kgb kokku.
3. september 2019, 11:22
Helmel oli võib -olla õigus.part
naine3. september 2019, 11:20
Mis takistas tol ajal notaril seda sissekannet teha...Polnud vaja? Hiljem oli vaja...Kuidas saab seadusi tõlgendada, kui oli vaja hiljem sissekanne teha seaduse muutudes. Kui õudne ikka mõelda, et õppinud inimene võib niimoodi laveerida. Selle naise korter peaks küll talle jääma ja lahutatud mees maksku ise oma võlad.
part243. september 2019, 10:32
Kui Riigikohus on käki põhjustanud, siis on Riigikohtu rida ka see käkk korda ajada! Kui Riigikohus võttis asja menetlusse, siis tuleks see lahend ära oodata. Kui ei oleks võtnud menetlusse või oleks lahend tehtud ning kirjeldatud asjas kaebaja kahjuks, siis oleks niisugusel "paljastusel" veidi rohkem väärtust. Praegast ainult mõttetu emotsioonide kütmine.
Mx3. september 2019, 09:16
Kui Riigikohus võttis vastu lahendi, et sellest aastast on nii, siis tulekski lähtuda edaspidi nii, mitte võimaldada igasugu võlanõudjate kontorite juristidel seda tagasiulatuvalt tõlgendada, tekitades tohuvapohu .... Võib-olla homne lahend peab õigeks seda, et koolidiplomid oleks tulnud notaris ka kinnitada, muidu pole nad kehtivad. Mida peaksid siis tegema eelnevate aastate diplomite omanikud hariduse tõestamisel? Polegi koolis käinud....?!
See Aseri jutt oli palju jubedam3. september 2019, 08:25
Miks selle kohta artiklit pole? Kõik ei vaata ju telekat - saaksid teada, kuias Aseris maju maha parseldatekse võõramaistele sulidele. Politsei peaks hakkama saates esinenud vallavanema tegemist - jube ülbik oli ikka: "Eestiise võivad kõik elama tulla!" .
Need varasemad peaks üle vaatama3. september 2019, 08:21
Riigikohtu seisukoht varajagamisel nii kohtuotsuste kui notariaalsete lepingutega muutus 2016. aastal ning sellest tulenevalt muutus ka notarite praktika. Nüüd esitatakse koos abikaasade ühisvara jagamise lepinguga kinnistusraamatule alati avaldus sama omaniku kohta uue kande tegemiseks.
M.O.T.T.3. september 2019, 08:17
Ainus õiglane kohus on omakohus. Tavakohtud on värdriigi käepikendus ja loodud kodanike represseerimiseks. Suvalised võlad kellelegi suvaliselt kaela määrida on aga uus tase. Samas imestada pole siin midagi, sest kohtunikud on riigi poolt "üle kullatud" ja tavaelust võõrdunud.
ätt.3. september 2019, 07:57
Riigikohus on meil pühadusest püham aga kohtunikel puudub analüüsivõime mida üks või teine tõlgendamise muutus endaga kaasa toob.Tegelikkuses need mõjud neid eriti ei huvitagi !
Ja asjaolu, 3. september 2019, 06:20
et riigikohtu elementaarsed otsused on tagasiulatuva mõjuga, veelgi enam, laia avalikkust pole vajalikul määral informeeritud, kellele see aga otseselt korda läheb, on häbiväärne ning selle tõttu kannatavad nii moraalselt kui materiaalselt paljud konkreetsed isikud. Arvan, et kui me soovime tulevikku suunduda ausalt ning edasiviivat teed kaudu, tuleks taolised nüansid seaduste puudulikkuses likvideerida.
Eilsest3. september 2019, 06:11
Kuuuurija saatest jäi jahmatusega meelde üks asjaolu- tavainimene, näiteks lihtne koduperenaine, peab Eesti Vabariigis olema seaduse nõksude vallas olema targem, osavam jne. kui elukutseline notar. Kas nõmedustel tõesti piirid puuduvad?
Nii et riigikohtu tõlgendus on tagasiulatuv?3. september 2019, 03:38
Ja see leping, mis oli koostamise ajal igati seaduslik, on äkitselt muutunud ebaseaduslikuks? Ja heauskne notariaalse lepingu sõlmija on äkki tagantjärgi l0lliks tehtud ja paljaks pügatud? Kummaline, kuid samas näiteks kriminaalseadused ja karistused EI OLE TAGASIULATUVAD. Teod, mis olid sooritatud ENNE seaduse muudatust ja vastava teo kriminaliseerimist ei ole kriminaalsed. Sest vaest heauskset kurjategijat ei tohi ju petta, tema olukorda raskendada! Tsiviilasjas aga nähtavasti võib küll! Kas selleks, et pangad ja laenukontorid enda rahad ikkagi tagasi saaksid? Et ükskõik kuidas.
Küsimus3. september 2019, 00:46
Kas meil ikka lastakse tegutseda nagu seda oli vene ajal? Soomes on saared vene kodanike kaudu FSB poolt hõivatud, sama ilmselt ka Eestis. Juba vene ajal oli hulgaliselt kortereid nende valduses. Miks see täna peaks teisiti olema? Ega need nn usuhullud ilma kellegi toeta tegutse. Silmakirjalikkus on selliste meeste esmane iseloomustus.
Küsimus3. september 2019, 00:40
Kus on justiits ja siseminister? Kuidas on võimalik, et Aseris toimub otsene 5 kolonni tugibaasi loomine. Eesti kodakondsuseta isikud toimetavad vallajuhi mahitusel kuidas soovivad. Eesti seadused ja ka ametkonnad on sõna otseses mõttes eestluse, Eesti riigi vastu toimetavate võõramaalaste soosimise teel. See mis toimub kinnisvara, maade ja metsade kokkuostmise kaudu, on pikemas perspektiivis konkreetne oht Eesti kui riigi püsimajäämisele. Riiki pole vaja sõjaga võtta, aitab kui majadus ja kodanikkond muutub vastavaks. Tallinnas on venekeelne kogukond enamuses, rääkimata Ida-virumaast.
Lust on võrratu.2. september 2019, 23:58
Kõigepealt tuleks nõuda justiitsministri tagasiastumist. Siit edasi tuleks juhtida rahva tähelepanu: Mis erakond esitas vahepeal vastuvõetud seaduse, mis sellise olukorra tekitas. ja kolmandaks tuleks juhtida rahva tähelepanu sellele, mis erakonda kuulus see president, kes sellise seaduse läbi lasi. Ja viimaseks on tähelepanuväärne ära märkida, mis erakonda kuulus mees, kes tol ajal haamrit hoidis. M.O.T.T. Probleem pole aga uus, see on vähemalt 100a vana ja sellest on juttu raamatus Minu Võitlus lk46.
Penskar 672. september 2019, 23:35
Mis see välimus siia puutub, ikka õudne, millise seaduse suutsid refid välja mõelda, et ikka pätte, liigkasuvõtjaid ja kohtunikke õigustada. Uuel valitsusel ikka tööpõld lai, et seda s....ta parandada.
Riisikas2. september 2019, 23:04
Nii ära mukitud järsku...
2. september 2019, 22:52
kaunis ja tegus naine..Näeb välja nagu 20.Kümme korda noorem oma vanuse kohta, kui Anu Saagim
, 22:52-le2. september 2019, 23:01
Ega nad ühevanused pole, et sa siin võrdled, intelligentsipuudulik.
2. september 2019, 18:21
võivad ilma jääda sellepärast, et pole sellesse sentigi panustanud.
Toomas Greenfeldt2. september 2019, 16:33
Kõige rohkem minnakse lahku pere vägivalla pärast kui teate kedagi kes kannatab pere vägivalla all siis helistage julgelt politseisse.
jaja2. september 2019, 17:51
kõige rohkem minnakse lahku pisiasjade pärast ja selline käitumine on soositud ja moes, lisaks veel mõistetamatu yhisvaraseadus, mis meelitab tihti lahutust alustama just selle poole, kes midagi tegelikult ei ole panustanutki sinna
Arvestage, 3. september 2019, 00:03
et ka vägivalla tekkimisel on konkreetsed põhjused olemas.....