Prints Harry ja Meghani poeg Archie ristiti 6. juulil. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
2. september 2019, 11:15

Meghani isa anub võimalust pisi-Archie’t näha (3)

Hertsoginna Meghani isa Thomas Markle on tütrepoeg Archie sünnist saadik madalat profiili hoidnud. Enda sõnul lootis ta, et Meghan leebub seoses emadusega ning võtab temaga ühendust. Kuna seda pole juhtunud, väljendab Thomas avalikult meelekibedust.

Thomas rääkis Daily Maili intervjuus, et on 6. mail sündinud tütrepoega Archie’t ainult internetist näinud. "Nad võiksid mulle Archie pildi saata, et saaksin selle ära raamida ja seina peale Meghani pildi kõrvale panna. Kas pole see siis iga vanaisa soov? Tahaksin teada, kas ka Archie’l on kuulus Markle’ite nina ..."

Kuid insaiderite kinnitusel ei lase Meghan eales Thomasel oma tütrepojaga kohtuda.

Meghan sai hiljuti 38aastaseks ja isa saatis talle tütre Los Angelese finantsnõustaja kaudu õnnitluskaardi, kuid vastust ei tulnud. "Mul pole aimugi, kas ta ikka sai kaardi kätte," nendib isa.

Prints Harryga abiellunud Meghan katkestas isaga suhted, kui too paparatsofotodel poseeris ning intervjuudes temast ebadiskreetselt rääkis. Endine Hollywoodi valgustusspets  oli enda sõnul tütrega väga lähedane. "Tulin töölt koju ja võtsin ta sülle ja me kõndisime nõnda tundide kaupa ringi." Ehkki Thomase abielu Meghani ema Doriaga purunes, jäid suhted tütrega soojaks ja tihedaks. "Meghan elas tegelikult kuni ülikooli minekuni suurema osa ajast minu juures."

Nüüd aga on ta Meghani elust ära lõigatud. "Muidugi olen pettunud, et ma Archie’t pole näinud. Lootsin, et Meghan leebub emaks saades ja võtab ühendust."

Thomas on enda sõnul korduvalt vabandust palunud, et ta enne kuninglikke pulmi paparatsoagentuuriga koostööd tegi ja fotodel poseeris. Ta olevat lootnud vaid oma imagot parandada. Enne tütre laulatust sai Thomas südamerabanduse. "Saatsin neile [Harryle ja Meghanile] haiglavoodist sõnumi ja ütlesin, kus ma olen. Ma võin seda tõestada. Aga ometi pole Meghan minult kordagi küsinud, kuidas mul läheb. Ei siis ega ka sestsaadik."

Thomas loodab siiski, et tema, Meghani ja Harry suhtesegadik saab klaaritud. Intervjuu lõpuks vaikib ta hetke ning vaatab Meghani portreed. "Olen alati lootnud, et saan Meghani lapsega sama lähedaseks, kui ma Meghani endaga olin."