Äsja paari pandud Ellie Goulding ja Caspar Jopling York Minsteri katedraalist lahkumas. Noorpaar sõitis pulmapeole sellesama sinise Volkswageni matkabussiga, millega Ellie oli pühakotta saabunud. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Inimesed
2. september 2019, 09:38

FOTOD | Ellie Gouldingi pulmas osalesid nii popstaarid kui printsessid

Briti lauljatar Ellie Goulding abiellus endast viis aastat noorema kunstiärimehe Caspar Joplingiga, kellega ta oli kihlunud eelmisel aastal. Laulatusel osalesid nii kuningliku pere liikmed kui ka meelelahutusmaailma säratähed.

BBC Newsi teatel pandi 32aastane muusik (keda 2016. aastal seostati prints Harryga) ja tema 27aastane väljavalitu paari imekaunis York Minsteris, mis on Põhja-Euroopa suuremaid katedraale. Väga paslikult osalesid pulmas ka Yorki printsessid Beatrice ja Eugenie, kes on Gouldingi kauased sõbratarid, ja nende ema, Yorki hertsoginna Fergie. Iltalehti teatel sai Ellie ja Caspari armusuhe alguse 2017. aastal just tänu printsess Eugenie'le, kelle kaudu nad olid tutvunud.

Yorki hertsoginna Sarah koos oma tütre printsess Beatrice'iga laulatuselt lahkumas. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pruut saabus pühakotta erksinise Volkswageni matkabussiga rahvamassi tervitushüüdude saatel. Mõrsja nägu varjas loor, ka tema rüü oli traditsiooniline, kinnise lõike ja looriga. Selle autor on Chloé disainer Natacha Ramsay-Levi. 

Lauljatar oli valinud laulatusele saabumiseks erilise sõiduriista, Volkswageni matkabussi. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pulmaliste seas olid Katy Perry ja tema näitlejast kihlatu Orlando Bloom, laulja James Blunt, näitleja Sienna Miller oma kallima Lucas Zwirneriga, kunstnik Tracey Emin, koomik Jimmy Carr ja staartreener Joe Wicks. 

Katy Perry ja Orlando Bloom pühakoja poole sammumas. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Pulmapidu peeti Yorkist umbes 25 kilomeetri kaugusel asuvas Castle Howardis.

Briti meedias oli oletatud, et Gouldingi pulma saabuvad ka prints William ja hertsoginna Catherine, sest lauljatar oli 2011. aastal nende pulmas laulnud. Cambridge'i hertsogipaari polnud kirikusse saabujate seas siiski näha.