Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. september 2019, 22:31

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 2. september (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu ja tegutsemislusti on lausa hullupööra palju. Suuna see töö tegemisse, uute projektide hoogsasse käivitamisse. Ära aga teisi takka kiirusta, nad ei pruugi su tempos püsida!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa teed lennukaid plaane, aga peaksid silmas pidama, et pole just palju meeldivaid asju, mida õnnestuks ellu viia sentigi raha kulutamata. Ihne olemine ei tee sind väärikaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Õnn ei kuku sülle niisama – kõigel on alati mingi põhjus. Pead aru saama, et asjade arendamiseks on vajalik sinu julge pealehakkamine ja aktiivne tegutsemine.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui kõik ei lähe sinu tahtmist mööda, kipud nutma ja halama. Keskendu mõtlemisele, mida sa saaksid ise paremini teha, et asjad õnnestuks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Meeldivas seltskonnas, kus sa kõiki läbi ja lõhki tunned, on sul hea ja turvaline olla. Reisimiseks pole aeg kõige soodsam, kui kuhugi sõidad, ole liikluses ettevaatlik.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on energiat nii palju, et võiksid lausa mägesid paigast liigutada. Oled võimeline jõuliselt nii midagi üles ehitama kui maha lammutama. Kui vähegi võid, tee esimest!

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vahel on millegi saavutamiseks vaja kavaldada ja keerutada, teisel juhul aga annab selline tegutsemine vastupidise efekti. Praegu oodatakse sinult ausust ja veelkord ausust.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui ka tööga rahul oled, ei ole õige uusi tööpakkumisi eos välistada, kõike tuleks mõelda ja kaaluda. Sa tahad ju oma elu aina paremaks muuta, mitte piskuga leppida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Informatsioon, mis sinuni jõuab, ei pruugi tõene olla. Niisiis enne, kui hakkad järeldusi tegema ja tegutsema, pead kindlasti info paikapidavust kontrollima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oluline on, et vastasleeris olevad isikud ei märkaks su nõrku kohti. Sa ei tohi emotsionaalselt reageerida, isegi kui sind lollide küsimustega rünnatakse. Jää igas olukorras väärikaks!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Aega sulle ei anta, pead kiiresti reageerima, ka rasketele küsimustele ruttu asjalikud vastused leidma. Võib tulla ette kokkupuutumist inimestega, kes reageerivad üle.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suudad tegutseda targalt ja läbimõeldult. Pole ohtu detailidesse takerduda – näed selgelt tervikut ja võimalikke lahendusi probleemidele.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Oled algaval eluaastal iseseisev ja julge. Teed otsustavaid muudatusi ning kaasad teisi oma tegevusse alles siis, kui plaanid enda jaoks detailselt läbi oled mõelnud. Rahaasjus oled tasakaalukas, mõtled oma tegevuse läbi ning lähtud pikast perspektiivist. Üht-teist võid õppida nii enda kui lähedaste kogemustest.