Video: Erakogu
Inimesed
31. august 2019, 13:21

FOTO JA VIDEO | Rain Tolk: „Ainus lahendus on mõrv.“ (16)

Filmitegija Rain Tolk jagab sotsiaalmeedias, kuidas ta Andres Maimiku juures vapsikurünnaku alla sattudes kiirabiga öösel haiglasse viidi. Niisama mehed seda ei jätnud, vaid korraldasid vapsikutele tõelise vasturünnaku.

"VAPSIKU HOLOCAUST: Eile öösel ründas mind vapsik. Sattusin Pôlva haiglasse. Kell kolm öösel muidugi. Kiirabi ilmus Andrese Värska maja ette, tuterdasin autosse ja kohe suunati tilgutite alla," algab filmimehe selgitus öistest sündmustest. Nagu filmis!

"Siis ilmus aga vahepeal magama suikunud peremees ise ka kiirabiauto ette, vaatas udusel pilgul mulle otsa ja teatas kiirabiarstile otsustavalt: “Vaadake, tal on nina suuremaks läinud!” Kiirabiarst lôi autoukse kinni. 
Hommikul kui takso mind haiglast tagasi tôi (Pôlva-Värska), teatas taksojuht kategooriliselt: “Nüüd autogrammi!”"

Niisama Tolk ja Maimik asja ei jätnud, vaid võtsid teda rünnanud vapsikud haiglast naastes ette: "Täna aga ootas pärnapuu ôônes peituvat vapsikupesa die endgültige Lösung! Loodusele tuleb koht kätte näidata."

Õhtulehele kommenteeris Tolk olukorda väga resoluutselt: "Ainus lahendus on mõrv."

"Kui vapsik sulle tuppa satub, ei saa nende tapmise puhul fantaasiaga kokku hoida. Tuleb arvestada, et vapsik on sitke tüüp. Mida tugevama asjaga ta lömastada, seda tõhusam. Rullikeeratud Õhtuleht või Ekspress ajab teda ainult närvi. Samuti üritus teda uputada wc-potti. Tõhusam on kasutada kurgipurki või lapse kiikhobust. Parim viis on aga keemiarünnak! Aerosoliga sigidikule silmade vahele," õpetab Tolk.

Maimik täpsustab sõbra teksti: “Ja siis lömastad ta kahvliga! Ah kui hea tunne see on.” Maimik mõtleb veidi veel ja lisab: “Ärge saage valesti aru, ma olen liberaalne humanist. Mitte vaps või nats. Kõik käib vaid sõbra elu päästmise nimel!”