Margaret Qualley Veneetsia filmifestivalil. Ekaterina Chesnokova / SputnikFoto: Sputnik/Scanpix
Inimesed
1. september 2019, 20:00

Ariana Grande eks kudrutab Itaalias Andie MacDowelli tütrega (5)

Andie MacDowelli tütar Margaret on seoses Tarantino suvise kassatükiga "Ükskord Hollywoodis" areenile tõustnud - tema oligi see hipitüdruk, kes Brad Pitti tegelaskuju autos võrgutada üritas. Kuid noor näitlejatar püüab tähelepanu ka eraelus.

Varem modellina leiba teeninud ning nüüd näitlejana karjääri tegevat Margaret Qualleyt tabati hiljuti maandumas Veneetsia lennuväljale koos koomik Pete Davidsoniga. Noored nägid Eonline.comi allika väitel välja nagu ehtne armupaar, ehkki ülemäärase õrnutsemisega polevat tegeldud. 

24aastasel Margaretil oli asja Veneetsia filmifestivalile, sest seal linastus reedel Amazoni film "Seberg", kus lisaks raagilise saatusega näitlejannat Jean Sebergi kehastavale Kristen Stewartile mängib ka tema. 

Pete Davidson ja Ariana Grande kihlusid mullu juunis mõnenädalase tutvuse järel, kuid sügiseks oli armulugu läbi. Foto: AP/Scanpix

Pete Davidson (25) aga on seesama mees, kes mullu juunis libistas tormiliselt kulgenud armuloo kulminatsiooniks Ariana Grande sõrme kihlasõrmuse. Suhte kulminatsiooniks see jäigi - oktoobris läks kuulus paar lahku. Septembris oli üledoosi surnud Ariana endine kallim, muusik Mac Miller, kellega ta oli koos olnud eelmise aasta kevadeni. 

Uue aasta algul nähti Pete'i mitmel puhul koos näitlejanna Kate Beckinsale'iga, kuid aprillis läksid lahku nendegi teed.