Scarlett Johansson Veneetsia filmifestivalil. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
31. august 2019, 14:00

Scarlett Johansson: film abielulahutusest tundus saatuslik

Scarlett Johansson esitles Veneetsia festivalil oma uut filmi "Marriage Story", mis räägib abielu purunemisest. Näitlejannale tundus saatuslik, et režissöör Noah Baumbach talle sellist rolli pakkus - äsja oli karile jooksnud Scarletti teine abielu.

Netflixi hõlma all valminud filmi maailmaesilinastus oli neljapäeval Veneetsia festivalil. USA staar rääkis reporteritele, et Baumbach kutsus teda kohtumisele. "Mul polnud aimugi, millest meil juttu tuleb. Lehvisin restorani, tellisin klaasi valget veini ja hakkasin oma armusuhte üle kurtma." Scarletti ja prantsuse reklaamiärimehe Romain Dauriaci abielu oli selleks hetkel karile jooksnud. "Noah aina kuulas ja oli väga tähelepanelik. Ja siis ta katkestas mind ja ütles: "Naljakas, et sa seda mainid.""

Režissöör hoiatas: "See on projekt, mida sa ilmselt kas väga tahad teha või ei taha üldse." Johanssonile tundus aga film lahutusest saatusest määratud. Tal on seljataga ka abielu kolleeg Ryan Reynoldsiga. 

Scarlett on filmis Nicole'i-nimeline näitlejanna, kes tunneb end abielus avangardlavastaja Charliega (Adam Driver) lämbuvat. Mees on enesekeskne. Baumbach on tunnistanud, et ammutas inspiratsiooni enda ja näitlejanna Jennifer Jason Leigh abielu purunemisest. Nüüdsel ajal on Baumbachi elukaaslaseks kineast ja näitleja Greta Gerwig ("Lady Bird").